کد خبر: 3459037
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲

نامزدهای نمایندگی مجلس اخلاق حسنه اسلامی را رعایت کنند

گروه سیاسی: فرماندار شهرستان خوشاب بیان کرد: کسانی که می‌خواهند کاندیدای نمایندگی مجلس شوند باید اخلاق حسنه اسلامی را رعایت کنند تا تضارب آراء به بداخلاقی منجر نشود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حسین ابراهیمی کردیانی، فرماندار شهرستان خوشاب روز 10 آذرماه در جلسه شورای اداری این شهرستان با بیان اینکه کسانی که می‌خواهند کاندیدای نمایندگی مجلس شوند باید اخلاق حسنه اسلامی را رعایت کنند تا تضارب آراء به بداخلاقی منجر نشود، گفت: کسی که می‌خواهد قانون‌گذاری کند اول باید خودش به قانون پایبند باشد، قانون را اجرا و از افترا، تهمت و اعمال خارج از عرف و قانون اساسی پرهیز کند.

نماینده عالی دولت در خوشاب با اشاره به اینکه در این زمان باید پرهیز از افراط و تفریط‌کاری کرد که قدرت بینش و تحلیل مردم بالاتر رود، تصریح کرد: جامعه امروز با گذشته از این نظر که فضای اطلاع‌رسانی در شبکه‌های مجازی باز شده است، متفاوت است و باید تلاش کرد که فضای مجازی پاک بماند و از تهمت و بداخلاقی‌ها و قانون‌شکنی پرهیز شود زیرا جامعه به آرامش نیاز دارد.

همه گروه‌های سیاسی می‌توانند در چهارچوب قانون فعالیت کنند

ابراهیمی کردیانی با تأکید بر اینکه همه گروه‌ها و افراد می‌توانند در چهارچوب قانون اساسی و چهارچوب انقلاب اسلامی فعالیت داشته باشند، اظهار کرد: همه افرادی که می‌خواهند کاندیدا شوند هدف تعالی نظام جمهوری اسلامی ایران را در سر دارند ولی روش‌ها متفاوت است.

فرماندار شهرستان خوشاب با اشاره به اینکه نمایندگان کاندیدا باید برنامه‌های خودشان را برای مردم بیان کنند و از زیر سؤال بردن جایگاه و عملکرد دیگران پرهیز کنند، اظهار کرد: در اجرای انتخابات چند اصل مهم وجود دارد که یکی از آن‌ها فراهم کردن زمینه حداکثری حضور مردم در پای صندوق‌های رأی در سال همدلی و همزبانی ملت و دولت است.

وی همچنین، اضافه کرد: نکته دوم شفاف‌سازی همه فرایندهای انتخابات در راستای دستور مقام معظم رهبری به همه کارگزاران انتخابات مبنی بر حق‌الناس بودن رأی مردم است لذا هیچ دستگاهی حق ندارد با ورود به کار تبلیغات مطابق قانون اساسی از ظرفیت‌ها و امکانات له یا علیه کاندیدایی استفاده کند.

نماینده عالی دولت در خوشاب تصریح کرد: در انتخابات پیش رو 48 حوزه انتخابی در شهرستان داریم که 15 تا از آن‌ها در بخش مشکان و بقیه در بخش مرکزی شهرستان خواهد بود که از این تعداد 30 درصد به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود.

انتقاد منتخب مردم در مجلس شوری اسلامی از بروکراسی اداری

همچنین، در ادامه این جلسه که با نام شهید محمود نجاری نام‌گذاری شده بود، محسنی ثانی، منتخب مردم شهرستان‌های خوشاب، سبزوار، جوین، جغتای و داورزن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بار امانت نمایندگی مجلس که برخاسته از خون شهیدان است، سنگین است، تصریح کرد: ما از ذلت زمان حکومت طاغوت به عزت ایران در این زمان رسیده‌ایم، تا جایی که دشمنان اسلام در منطقه برای حل منازعات مجبورند از ایران اجازه بگیرند و ایران را خاضعانه دعوت کنند حضور داشته باشد.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه نباید شأن و جایگاه نمایندگی مجلس را با صدور بیانیه عزا در بعضی نقاط و دادن غذا برای عده‌ای تنزل داد، گفت: مجلس به‌عنوان عصاره ملت و در رأس امور کشور قرار دارد و نباید به دست افرادی بیفتد که هنوز نرفته قانون را زیر پا می‌گذارند.

محسنی ثانی با بیان اینکه شهید مدرس کسی بود که با کالسکه از اصفهان به مجلس رفت و با نشستن در حجره طلبگی، رضاخان و سپاه روسیه را به زانو درآورد، اظهار کرد: متاسفانه در کنار تحریم‌ها بعضی از ما، خودمان بر خودمان ظلم می‌کنیم.

وی همچنین، اضافه کرد: در حالیکه یکی از مشکلات اساسی جامعه مشکلات اقتصادی و بیکاری است، قوانین دست و پاگیر بعضی ادارات و بروکراسی اداری عاملی شده است تا طرحی که برای صدها نفر اشتغال ایجاد می‌کند به مدت 7 سال درگیر بروکراسی اداری و نامه‌های مختلف و اظهار نظر کارشناسان مختلف شود.

این منتخب مردم در مجلس شوری اسلامی با تأکید بر اینکه، دولت الکترونیکی که قانونش وضع شده و قرار بود سرعت و دقت را در اجرا بالا ببرد و مردم سریع‌تر به کارشان در ادارات برسند، هنوز به‌خوبی اجرایی نشده است و متأسفانه در رده 100 جهانی در این بخش قرار داریم.

وی با اشاره به اینکه 240 واحد صنعتی در شهرستان سبزوار داریم، اظهار کرد: مردم از این بروکراسی اداری در دستگاه‌های مختلف شکایت دارند و گله‌مند هستند از اینکه مشاغل روی زمین مانده‌اند.

این منتخب مردم در مجلس، حل این مشکل را با توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر رویکرد جهادی حل‌شدنی دانست.

captcha