کد خبر: 3459399
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۷

23 آذر؛ زمان برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن ورزشکاران و جوانان استان مرکزی

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اداره‌کل ورزش و جوانان استان مرکزی از برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن این اداره‌کل در 23 آذرماه و به میزبانی شهرستان خمین خبر داد.

مرتضی امیدی، معاون فرهنگی اداره‌کل ورزش و جوانان استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، اعلام کرد: مرحله استانی دومین دوره مسابقات قرآن جوانان و ورزشکاران استان به میزبانی خمین برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: این دوره از مسابقات در دو گروه آقایان و بانوان و در بخش‌های ورزشکاران، جوانان و کارکنان با حضور برگزیدگان مرحله شهرستانی برگزار می‌شود.

امیدی خبر داد: مرحله استانی دومین دوره مسابقات قرآن اداره‌کل ورزش استان در رشته‌های قرائت ترتیل و تحقیق، حفظ در سطوح مختلف، حفظ موضوعی، احادیث موضوعی، مفاهیم، اذان در دو بخش کتبی و شفاهی برگزار می‌شود.

وی جذب، هدایت و آشنا کردن ورزشکاران با فرهنگ قرآنی و گسترش و ترویج معارف دینی را از اهم اهداف برگزاری مسابقات قرآن برشمرد و اضافه کرد: تقویت بنیه قرآنی و ترویج اخلاق اسلامی بین ورزشکاران از اهدافی است که این اداره دنبال می‌کند.

امیدی اضافه کرد: دومین دوره مسابقات قرآن و اذان اداره ورزش و جوانان دوشنبه، 23 آذر به میزبانی شهرستان خمین در بیت قدیمی حضرت امام(ره) برگزار می‌شود و با توجه به بخش‌های مختلف این دوره از مسابقات آمار نفرات شرکت‌کننده در مرحله استانی مشخص نیست و در روزهای آینده اعلام می‌شود.

captcha