حمید رضا یوسفیفر، دبیر کارگروه کشوری مد و لباس اتحادیه پوشاک در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اینکه طرح نذورات پارچه و لباس چهار تا پنج سال است که مطرح و در دست بررسی است، گفت: برای تحقق این طرح لازم است فرهنگسازی در خصوص نذر پارچه به جای نذر خوراکی صورت گیرد.
وی ادامه داد: در مقاطع زمانی مشخصی مقدار زیادی غذا به صورت نذری تهیه و با توجه به مقدار زیاد این غذاها بخشی از آن اسراف میشود، به همین دلیل طرح نذر پارچه برای تولید لباس نیازمندان در دستور کار قرار گرفت و با یکی از سازمانها که در بخش تولید پوشاک به صورت صنعتی فعالیت گستردهای دارد، توافق شدهاست که با اجرت و قیمت مناسب از پارچههای نذری پوشاک برای اقشار نیازمند تولید کند.
یوسفیفر ضمن درخواست از رسانهها برای کمک به فرهنگسازی نذر پارچه به جای سایر نذوراتی که به صورت روزانه مصرف میشود، گفت: این موضوع باید فرهنگسازی شود و در صدد هستیم به کمک رسانهها این فرهنگسازی صورت گیرد.
وی اعلام کرد: در نذر پارچه مردم میتوانند وجه مورد نظر و یا پارچه خود را به کمک دفتر کارگروه کارگروه مد و لباس کشوری اتحادیه پوشاک به دست تولید کننده برسانند و پس از تولید لباس از محل توضیع نذر خود مطلع شوند و بدانند نذرشان به دست چه کسانی رسیده است.
دبیر کارگروه کشوری مد و لباس اتحادیه پوشاک در پاسخ به این سؤال که چه راهکاری برای شناسایی افراد نیازمند به لباس اندیشیده شده است، گفت: بخش عمدهای از افراد نیازمند شناسایی شدهاند. بخشی تحت حمایت کمیته امداد هستند، بخشی از این افراد در مدارس مناطق محروم زندگی میکنند که نیاز به روپوش مدارس دارند و برخی دیگر در مناطق مختلف شهری هستند.
وی با تأکید بر اینکه تحقق چنین طرحی در کشور مورد نیاز و ضروری است، گفت: این نیاز را هر چه سریعتر باید رفع کرد. از سوی دیگر اکثر صاحبان صنایع نساجی پارچههایی با کیفیت خوب اما رنگهای غیر مصرف روزانه در انبار دارند که میشود با صاحبان صنایع هماهنگی کرد که این پارچهها به فراخور ضخامت پارچه به تولید کننده لباسهای نذری تحویل داده شده و به لباسهای مناسب مناطق مختلف تبدیل و به دست نیازمندان برسد.
یوسفیفر تصریح کرد: خیلی سریع پیگیر اجرای این طرح هستیم و اگر به مشکل یا چالش خاصی برنخوریم به سرعت آن را اجرایی خواهیمکرد و امیدواریم دیگر در جامعه شاهد نباشیم کسی به دلیل نداشتن لباس مناسب از حضور در جامعه محروم شود.