کد خبر: 3460765
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۱
پورمهدی:

ضرورت باز بودن مساجد درطول شبانه‎‌‏روز احساس می‏‎شود/ تغییر هیأت امنای مساجد درصورت عدم همکاری

گروه اجتماعی: معاون عمرانی استاندار آذربایجان ‎شرقی با تأکید برتوجه بیشتر و ارتقای خدمات در حوزه گردشگری گفت: بسته بودن مساجد در شهرهای استان تأثیر منفی در جذب گردشگر دارد و ضرورت باز بودن مساجد درطول شبانه‏‎روز احساس می‏‌‎شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، محمدصادق پورمهدی، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی امروز، 23 آذر در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان، با اشاره به جایگاه فرهنگی ـ مذهبی شهر تبریز و سایر شهرهای استان گفت: با توجه به اینکه بیشتر گردشگران خارجی هم از کشورهای اسلامی هستند، ضرورت باز بودن مساجد در طول شبانه روز بیشتر احساس می‌‏شود.

وی بر ضرورت همکاری هیأت امنایی مساجد تاکید کرد و گفت: در صورت همکاری نکردن هیأت امنای مساجد نسبت به تغییر اعضای این هیأت‏ها اقدام خواهد شد.

پورمهدی با تاکید بر ضرورت نظافت و تجهیز سرویس‏های بهداشتی مساجد گفت: با توجه به افزایش تمایل ورود گردشگران خارجی به استان افزایش ظرفیت مراکز اقامتی ضروری است، همچنین با مدیریت سفر گردشگران خارجی میتوانیم از ظرفیت مراکز اقامتی سایر شهرهای استان هم برای اقامت گردشگران استفاده کنیم.

پورمهدی با توجه به نقش راننده‏های تاکسی در راهنمایی مسافران و گردشگران خارجی، آشنایی راننده‏های تاکسیها را با زبان‌های خارجی ضروری دانست.

وی از مرمت و تغییر کاربری خانههای قدیمی توسط بخش خصوصی در راستای جذب گردشگر استقبال کرد و گفت: دستگاههای مربوطه در این خصوص همکاری مقتضی را خواهند داشت.

فرزین حق‏پرست، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم در این نشست با ارائه گزارشی از سفرهای تابستانی گفت: 250 هزار گردشگر خارجی در تابستان گذشته وارد استان شدند.

وی از ثبت یک ملیون اقامت در استان در همین مدت خبرداد و گفت: به صورت میانگین 75 درصد ظرفیت مراکز اقامتی استان پر بود.

حق‏‎‏پرست همچنین از افزایش 250 تخت به ظرفیت اقامتی استان خبرداد و گفت: پنج مرکز اقامتی استانداردسازی شده و 17 مرکز هم در حال استاندارد سازی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به برگزاری نمایشگاه‏ داخلی و خارجی، جشنواره‏های متنوع و دورههای مختلف آموزشی برای فعالان بخش گردشگری، از بسته بودن بازار تبریز در روزهای تعطیل، باز نبودن مساجد در طول شبانهروز و نقص تابلوهای اطلاع‏‏رسانی شهری و جادهای انتقاد کرد.
captcha