کد خبر: 3461074
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰
نظری عنوان کرد:

حضور پررنگ طلاب در عرصه‌های نظریه‌پردازی و تولیدات سینمایی

گروه هنر: یکی از اعضای شورای سیاستگذاری سومین جشنواره فیلم «اشراق» گفت: با توجه به حضور پررنگ طلاب و روحانیون در عرصه‌های نظریه‌پردازی و تئوریک و حجم بالای تولیدات مکتوب سینمایی این قشر در این دوره بخش پژوهش و نقد را نیز به محورهای جشنواره فیلم حوزه(اشراق) اضافه کردیم.

مراد نظری، مستندساز دینی و عضو شورای سیاستگذاری سومین دوره جشنواره فیلم حوزه(اشراق) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه با توجه به حضور پررنگ طلاب و روحانیون در عرصه‌های نظریه‌پردازی و تئوریک و حجم بالای تولیدات مکتوب سینمایی این قشر در این دوره بخش پژوهش و نقد را نیز به محورهای جشنواره فیلم حوزه(اشراق) اضافه کردیم، توضیح داد: جشنواره فیلم اشراق با هدف تشویق طلاب هنرمند و فیلمساز و بررسی و ارزیابی آثار سینمایی با موضوع طلاب و روحانیون برگزار می‌شود.
نظری با اشاره به اینکه آخرین مهلت شرکت در این جشنواره 30 آذر است و مراسم اختتامیه نیز 30 دی برگزار می‌شود، افزود: بسیاری از طلاب کشور ما علاقه‌مند به هنر سینما هستند و آثاری را در عرصه‌های مختلف فیلمنامه‌نویسی، پژوهش سینمایی، نقد و تولید فیلم‌های مختلف داستانی و مستند، پویانمایی، کلیپ و ... خلق کرده‌اند.
عضو شورای سیاستگذاری سومین دوره جشنواره فیلم حوزه(اشراق) با بیان اینکه در این دوره تنها بر تولیدات تمرکز نداریم، گفت: در دوره‌های اول و دوم تمرکز جشنواره بر تولیدات سینمایی طلاب شامل مستند، فیلم، پویانمایی و .... بود، ولی در این دوره بخش‌های نقد سینمایی، کتاب‌های پژوهشی در نقد آثار سینمایی، نقد رسانه و نیز نقد آثار سینمایی درباره روحانیت را نیز به محورهای جشنواره اضافه کرده‌ایم.
نظری تصریح کرد: بخش عمده فعالیت‌های علمی طلاب کشور ما در حوزه نظریه‌پردازی و مباحث تئوریک است و نیز در سال‌های اخیر با حجم بالای آثار مکتوب این قشر در حوزه سینما شامل فیلمنامه و پژوهش سینمایی مواجه شده‌ایم.

استفاده از هنر برای ترویج فرهنگ دینی

این مستندساز دینی با تاکید بر لزوم ورود حوزه علمیه و نهادهای مرتبط با روحانیت در عرصه‌های مختلف هنری ازجمله سینما گفت: هنر یک مقوله فرهنگی است و خالق اثر هنری عرضه کننده محصول فرهنگی به شمار می‌رود. از سوی دیگر رسالت اصلی طلاب حضور در عرصه‌های فرهنگی است که هنر نیز جزئی از شاکله فرهنگ است.
عضو شورای سیاستگذاری سومین دوره جشنواره فیلم حوزه(اشراق) تصریح کرد: مقام معظم رهبری در جلسات مختلف تاکید کرده‌اند که باید به هنر طلاب پرداخته شود و لازم است در تولیدات فرهنگ اسلامی و دینی از این قشر استفاده کنیم که این امر در ایجاد انگیزه روی آوردن بسیاری از طلاب به عرصه‌های مختلف هنری از جمله سینما موثر بوده است.
نظری همچنین گفت: سینما یکی از موثرترین و ماندگارترین هنرهاست و در سال‌های اخیر، طلاب تیزبین کشور ما با جدیت وارد فعالیت سینمایی شده‌اند.
وی تصریح کرد: می‌توان از ابزارهای مختلف هنری به ویژه هنر پرمخاطب سینما به خوبی برای ترویج فرهنگ دینی استفاده کرد.

captcha