کد خبر: 3461311
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۸
مرادی خبرداد:

طی برگزاری مسابقات روزانه میزبان 2 هزار نفر میهمان دربخش متسابقین هستیم

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کمیته پشتیبانی و امور متسابقین ستاد اجرایی سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم گفت: درطی برگزاری مسابقات روزانه میزبان 2 هزار نفر میهمان در بخش متسابقین، عوامل اجرایی، داوران و مدعوین هستیم.

علیرضا مرادی، مسئول کمیته پشتیبانی و امور متسابقین ستاد اجرایی سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، گفت: اهمیت برگزاری مسابقات و توفیق خدمت به قرآن فرصتی است برای که بدانیم ما در برابر قرآن وظایفی فردی و اجتماعی داریم.

وی‌ با اشاره به برگزاری سی و هشتمین دوره از مسابقات قرآن‌کریم در استان این مسابقات را فرصتی برای ترویج قرآن در جامعه و انس با قرآن بیان کرد.

مرادی تصریح کرد: انس با قرآن ما را از بسیاری از آفت‌ها و آسیب‌های روحی و روانی در امان نگه خواهد داشت و تمام نیازهای اجتماعی و اقتصادی را برطرف می‌کند.

مسئول کمیته پشتیبانی و امور متسابقین ستاد اجرایی‌سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم درپایان اظهار کرد: درطی برگزاری مسابقات روزانه میزبان 2 هزار نفر میهمان در بخش متسابقین، عوامل اجرایی، داوران و مدعوین هستیم.
captcha