کد خبر: 3461775
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴

مسئولان فاجعه منا، عاملان کشتار مردم نیجریه هستند

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان قزوین، با محکوم کردن جنایت کشتار مردم نیجریه توسط ارتش این کشور گفت: عاملان اصلی این جنایت در کشتار مردم یمن و فاجعه منا نیز ‌دست داشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، حجت‌الاسلام عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی فقیه در استان قزوین و امام جمعه در خطبه‌های نماز جمعه امروز که در مسجدالنبی (ص) برگزار شد، وحدت حوزه و دانشگاه را یکی از عوامل موثر پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: نیروهای جوان برخاسته و تعلیم دیده در محیط حوزه و دانشگاه به روش‌های مختلف و مناسبت‌های گوناگون منافع جمهوری اسلامی ایران را تأمین کردند.

وی با اشاره به اینکه در هفته آینده ولادت حضرت محمد(ص) در پیش است، عنوان کرد: به دلیل اتحاد هرچه بیشتر بین مسلمانان این هفته به عنوان هفته وحدت نام گذاری شده است چرا که در تاریخ سالروز ولادت حضرت محمد(ص) بین شیعیان و سنی‌ها به اندازه یک هفته اختلاف وجود دارد.

امام جمعه ‌قزوین با محکوم کردن جنایت کشتار مردم نیجریه توسط ارتش این کشور بیان کرد: عاملان اصلی جنایت نیجریه در کشتار مردم میانمار و جنایات یمن و منا نیز ‌دست داشتند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: این جنایت از سوی گروهک‌های تروریستی که به وسیله نظام سلطه و کشورهای غربی و حاکمان دست‌نشانده آنها، در کشورهای منطقه صورت گرفته است.

عابدینی با بیان اینکه کشور نیجریه با جمعیتی بالغ بر 170 میلیون نفر در غرب قاره آفریقا قرار دارد که 60 درصد مردم آن مسلمان است، تاکید کرد: شیخ زکزاکی توانست تا بیش از 10 میلیون جمعیت این کشور را با اهل بیت(ع) آشنا کند.

وی با بیان اینکه یک نمونه‌ای از دشمنان اهل‌بیت(ع)، وهابی‌های آل‌سعود بوده و داعش نیز از دل همین وهابیت خارج شده است که به لطف خداوند به زودی منقرض می‌شوند، افزود: اکثریت اهل سنت محبت و علاقه بسیاری به اهل بیت (ع) دارند و تنها گروه اندکی از سنیان که جزء فرقه گمراه وهابیت هستند از لحاظ تفکر، کاملا مخالف و ضد امامان شیعه هستند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه تعدادی از فرزندان شیخ ابراهیم زکزاکی سال گذشته به شهادت رسیدند، اظهار کرد: یکی دیگر از فرزندان این عالم مجاهد، در جنایت‌های اخیر به فیض شهادت نائل شده است که این امر مجاهدت مستمر و خستگی‌ناپذیر شیخ زکزاکی را در فعالیت‌های انقلابی نشان می‌دهد.

عابدینی با بیان اینکه همان دستی که در میانمار کشتار راه انداخت، در آستینی است که در یمن و منا‌ نیز جنایت کرد، عنوان کرد: وهابیت و استکبار جهانی در دوره‌های مختلف نیز در مقابله با منافع مسلمانان قرار داشته‌اند.

امام جمعه ‌قزوین با اشاره به اینکه اگر یکی از مسئولان به هر دلیلی با دشمن دست دهد، مردم انقلابی جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه چنین اقدامی را نمی‌پسندند، بیان کرد: افرادی که با دشمن دست می‌دهند بدانند که کفار دست در جنایات یادشده داشتند و دست دادن آنها با حامیان گروهک‌های تروریستی جلوه و معنای خوبی ندارد.

گفتنی است؛ پس از اتمام مراسم نماز جمعه مردم غیور و استکبار ستیز استان قزوین با برپایی راهپیمایی و با سر دادن شعارهایی همچون مرگ بر امریکا، مرگ بر آل سعود، مرگ بر اسرائیل، شیعه نیجریه ز کینه قتل عام است، قسم به خون شهید عمر ستم تمام است، جنایت آمریکا در همه جا عیان است و ارتش نیجریه قاتل شیعیان است، فاجعه کشتار مردم مظلوم نیجریه را محکوم کردند.

captcha