کد خبر: 3462052
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۳

مسابقه قرآنی «ندای وحدت» برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقه قرآنی «ندای وحدت» ویژه خانواده‌های شاهد و ایثارگر و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به مناسبت فرارسیدن فرخنده میلاد حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و امام صادق(ع)، رئیس مذهب جعفری و همچنین با توجه به نامگذاری این ایام به نام هفته وحدت مسابقه‌ای با عنوان «ندای وحدت» ویژه خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران و خانواده‌های آنان برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش، سوالات این مسابقه از طریق ادارات کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ها در سراسر کشور در میان شرکت‌کنندگان توزیع می شود. شرکت‌کنندگان می‌توانند تا 16 دی ماه 94  پاسخنامه‌های خود را به دفاتر بنیاد شهید و امور ایثارگران در سراسر کشور تحویل دهند.

لازم به ذکر است، مسابقات بخش کارکنان بنیاد با مشارکت اداره کل توسعه منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود.
captcha