کد خبر: 3462673
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷
اسفندیان مطرح کرد:

نام‌نویسی ۱۲۰ لرستانی در مسابقات قرآن بهزیستی/ کمبود اعتبارات مانع برگزاری به‌موقع این مسابقات شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول امور فرهنگی سازمان بهزیستی لرستان با اشاره به ثبت‌ نام ۱۲۰ نفر برای شرکت در مرحله شفاهی مسابقات قرآن بهزیستی لرستان، گفت: بنا بود که بخش شفاهی این دوره از مسابقات، ۱۵ آبان‌ماه برگزار شود که به‌دلیل کمبود اعتبارات به دی‌ماه موکول شد.

نام‌نویسی ۱۲۰ لرستانی در مسابقات قرآن بهزیستی/ کمبود اعتبارات مانع برگزاری به‌موقع این مسابقات شد

اسفندیان، مسئول امو فرهنگی فرهنگی سازمان بهزیستی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با مسابقات قرآن وعترت بهزیستی استان، گفت: این مسابقات به دو شکل شفاهی و کتبی برگزار می‌شود.
وی افزود: ثبت‌ نام این دوره از مسابقات تابستان امسال انجام شده و بنا بوده که بخش شفاهی آن 15 آبان‌ماه برگزار شود که به‌دلیل کمبود اعتبارات به دی‌ماه موکول شد.
مسئول امور فرهنگی سازمان بهزیستی لرستان با بیان این‌که در بخش شفاهی 120 نفر شرکت کرده‌اند، بیان کرد: جامعه هدف ما کارکنان، خانواده کارکنان، سالمندان، کودکان مهدها، مربی مهد کودک‌ها، فرزندان بی‌سرپرست، زنان سرپرست خانوار، معلولان، نابینایان و ناشنوایان هستند.
وی در ادامه سخنان خود در این زمینه گفت: در بخش شفاهی این مسابقات در رشته‌های ترتیل، حفظ، اذان، مدیحه‌سرایی و قرائت برگزار می‌شود.
اسفندیان با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در بخش کتبی انتخاب و به مرحله کشوری راه پیدا می‌کنند، عنوان کرد: بنا است پنج نفر در رشته خطاطی، 10 نفر نقاشی کودک، 15 نفر تحقیق و پژوهش و در بخش دل‌نوشته نیز هشت نفر انتخاب و به مرحله کشوری فرستاده شوند.

captcha