محمد پردل، عضو ستاد راهبری مسابقات سراسری قرآن در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه شعار ما در این مسابقات تکریم متسابقان بود، گفت: تمام تلاش خود را به کار بستیم تا این تکریم در رفتار تمامی نیروهای به کار گرفته شده به عینه دیده شود.
وی با اشاره به اینکه اگر مشکلی پیش آمده است ناشی از ناهماهنگی ها بوده است، افزود: امسال با اینکه کمیته فرهنگی در نظر نگرفته بودیم اما برای شرکت کنندگان و برای بازدید از مناطق دیدنی شهر کرمانشاه دو وسیله نقلیه در نظر گرفته بودیم، تا به این ترتیب عملاً بازدید از مناطق دیدنی کرمانشاه اجرایی شود.
پردل اظهار کرد: در این دوره از مسابقات و به اذعان شرکتکنندگان در مسابقات سراسری قرآن اسکان و پذیرایی از آنها به بهترین نحو ممکن و در کمال نظم و انظباط صورت گرفت.
این عضو ستاد راهبردی مسابقات سراسری قرآن در پایان بیان کرد: یکی از مشکلاتی که با ان دست و پنجه نرم کردیم دوری محل اسکان متساقان با سالن محل برگزاری مسابقات بود که بهرت است در سالهای آینده بر روی این مشکل نیز تمرکز شود.
همچنین سیاوش عباسیان، مسئول پذیرایی و اسکان متسابقان سیوهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن، در گفتوگویی ایکنا، با اشاره به اینکه از سه ماه قبل تمهیدات لازم برای برگزاری این مسابقات در نظر گرفته شده بود، گفت: طی این مدت جلسات بسیار زیادی برگزار شد و همه چیز بر اساس برنامه پیش رفت، تا قبل از ورود متسابقان حتی شماره اتاق هر شرکتکننده نیز مشخص شده بود که متأسفانه یک روز قبل از مسابقات به تعداد مهمانان حاضر در کرمانشاه افزوده شد و مجبور شدیم ظرفیت برخی اتاقها را افزایش دهیم.
وی افزود: با وجود مشکلات بسیار زیادی که به وجود امد اما بهدلیل اینکه فعالیت برای خدمت به قرآن کریم بود، تمام تلاش خود را به کار بستیم تا بهترین خدمات را قاریان و حافظان قرآن کریم ارائه دهیم. در این دوره از مسابقات روزانه بیش از یکصد بار وسایل نقلیه اقدام به جابجایی متسابقان و داوران میکردند.
عباسیان تصریح کرد: هر پنج دقیقه یک بار یک وسیله نقلیه از محل اسکان متسابقان به سالن مسابقات و بالعکس حرکت میکرد، انتظاری که می رود این است که برای سالهای آینده اگر میخواهند مسابقات با کیفیت بیشتری برگزار شود، بین مرحله دوم و سوم یک فاصله و یک تنفس در نظر بگیرند تا با کیفیت بسیار بیشتری برگزار شود.