کد خبر: 3462753
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۴
آیت‌الله خاتمی در بازدید از غرفه ایکنا:

فعالیت‌های قرآنی جامعه در حد نظام جمهوری اسلامی نیست

گروه اجتماعی:‌ نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: فعالیت‌های قرآنی در سطح جامعه خوب است اما در حد نظام جمهوری اسلامی ایران نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، در حاشیه بازدید از غرفه ایکنا در دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های استان زنجان، اظهارکرد: فعالیت‌های قرآنی که در حال حاضر در سطح جامعه اجرا می‌شود خوب است ولی باید به این نکته توجه داشت که این‌گونه فعالیت‌ها در سطح نظام جمهوری اسلامی نیست و باید بیش از گذشته در این حوزه فعالیت کرد.

وی تصریح‌کرد: در حوزه فعالیت‌های قرآنی و نشر مفاهیم عمیق دینی تا حد مطلوب فاصله زیادی داریم و مسئولان امر باید به این نکته توجه داشته باشند و برنامه‌ریزی لازم را برای تسری آن در بین آحاد جامعه باید انجام دهند.

وی با تاکید بر توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه، افزود: برای داشتن جامعه اسلامی همه برنامه‌ها باید در این محور برنامه‌ریزی شده و به آن توجه شود و این نکته باید مدنظر همگان قرار گیرد.

captcha