کد خبر: 3462819
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۳
ماموستا ملاقادری:

قرآن با لهجه و زبان ساده‌اش برای تمام بشریت مایه هدایت است/ اثرگذاری همیشگی قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جمعه پاوه با اشاره به آیه «إِنَّ هَـذَا الْقُرْآنَ یِهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ»، اظهار کرد: قرآن با همین لهجه و زبان ساده‌اش برای تمام بشریت مایه هدایت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حاج ماموستا ملاقادر قادری، امام جمعه پاوه در آیین پایانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران که عصر امروز، پنجم دی‌ماه در سالن انتظار کرمانشاه برگزار شد، به سخنرانی پرداخت و به آثار مثبت و تأثیرگذار قرآن بر تمام جامعه تأکید کرد.
وی با اشاره به آیه « إِنَّ هَـذَا الْقُرْآنَ یِهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ»، اظهار کرد: قرآن با همین لهجه و زبان ساده‌اش برای تمام بشریت مایه هدایت است.
ماموستا قادری بر داستان حبشه اشاره کرد و تصریح کرد: حقیقتاً قرآن همیشه اثرگذار بوده است و حتی در غیر انسان و جنیان اثرگذار بوده است چنانکه در قرآن آمده است «قُلْ أُوحِیَ إِلَیَّ أَنَّهُ اسْتَمَعَ نَفَرٌ مِّنَ الْجِنِّ فَقَالُوا إِنَّا سَمِعْنَا قُرْآناً عَجَباً». حتی قرآن کریم در جامعه‌های غربی نیز اثرگذار است.
وی ادامه داد: شیخ القراء عبدالباسط در خاطرات یک‌ ماه‌اش به افریقا و نیجریه و مناطق اطراف گفته است که هر گاه مسلمانان جلسه قرآن داشتند مسیحیان نیز در آن حضور داشتند و پس از یک ماه150نفر از مسیحیان ایمان آوردند که وقتی از اینها پرسیدند علت ایمانشان چه بوده است، گفته‌اند که هنگامی که این شخص قرآن می‌خواند در روح چنان اثر کرده بود که نمی‌توانستیم در برابر آن بایستیم.
ماموستا قادری در بخش دیگر سخنانش با اشاره به قرآن و ایران، بیان کرد: الحمدالله ملت ما قرآنی است و رهبر فرزانه ما و نظام ما قرآنی هستند و مقام معظم رهبری، قاری، حافظ، مترجم، مبلّغ، محب و مروج و در حقیقت مساعد نشر قرآن است که یقیناً باید مردم ایران قرآنی باشند.
وی ادامه داد: مردم ایران چه شیعه و سنی محب اهل بیت و عفت هستند. در طول سی و چهار سال گذشته در نظام جمهوری اسلامی در چتر قرآن و اهل‌بیت زندگی کرده‌ایم.
ماموستا قادری با اشاره به اینکه سی و هشتمین مسابقات قرآن مزین به نام پنج نفر از قاریانی بود که در حادثه منا و در اثر سوء مدیریت آل‌سعود فوت شهادت‌گونه داشته‌اند، اضافه کرد: چند روز پس از درگذشت محسن حاجی‌حسنی کارگر، تلاوت‌هایی از او و لبیک او کنار کعبه که توسط فردی مصری ضبط شده بود به شهر پاوه رسید که ما آن رو در جلسه تفسیر قرآن پخش کردیم که بسیاری از جوانان اهل‌تسنن در این جلسه متحول شدند و تحت تأثیر قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات در شهر کرمانشاه سعادتی بوده است، عنوان کرد:مقام معظم رهبری طی سفرشان در سال 90 به کرمانشاه فرمودند که در کرمانشاه باید توجه بیشتری به فعالیت‌های قرآنی شود و این نور است که در شهر ما آمده است.
ماموستا قادری اظهار امیدواری کرد که نور قرآن و صدای قرآن به تمام خانه‌های ما وارد شود و در پایان از تمام دست‌اندرکاران و برگزار کنندگان این همایش تشکر کرد.
یادآور می‌شود، سی‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران از 25 آذرماه تا پنجم دی‌ماه در سه رشته‌های حفظ 10، 20 جزء وترتیل، اذان و معارف و قرائت و حفظ کل در دو بخش بانوان و آقایان به میزبانی کرمانشاه برگزار شد.
captcha