کد خبر: 3462932
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۸

عرضه ۸ هزار عنوان کتب دینی و مذهبی در نمایشگاه کتاب ایلام

گروه اجتماعی: دبیر اجرایی نمایشگاه بزرگ کتاب ایلام از عرضه ۸ هزار عنوان کتاب دینی و مذهبی در این نمایشگاه خبر داد.

سعید درویشی، دبیر اجرایی نمایشگاه کتاب ایلام، امروز ششم دی ماه در نهمین نمایشگاه بزرگ کتاب ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با اشاره به اینکه 20 ناشر در حوزه کتب دینی و مذهبی در این نمایشگاه حضور دارند اظهار کرد: امروزه که علم و دانش در جامعه پیشرفت کرده لازم است دست‌اندرکاران امور فرهنگی با تلاش بیشتر و گسترده‌تر در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه اندیشه و تفکر ارزشی محوری و مبنایی است و صاحبان خرد، اهل تفکر و اندیشه هستند و باید بیش از پیش با کتاب و کتابخوانی مأنوس شوند افزود: برگزاری نمایشگاه‌های کتاب برای دسترسی آسان به منابع، کاری بسیار شایسته بوده که باید استمرار داشته باشد.
درویشی ابراز امیدواری کرد: با انجام این گونه فعالیت‌های فرهنگی، کتابخوانی و مطالعه بین مردم این استان به‌ویژه نسل جوان و پویا روز به روز گسترش یافته و آموخته‌های آنها افزایش یابد.
دبیر اجرایی نمایشگاه بزرگ کتاب ایلام با اشاره به اینکه این نمایشگاه با حضور ٢٨٣ ناشر از استان‌های مختلف کشور پس از ٢ سال وقفه در فضایی به گسترده سه هزار و ٦٠٠ متر مربع برپا شده است.
درویشی خاطرنشان کرد:  39 هزار عنوان کتاب در حوزه‌های مختلف دینی و مذهبی، علوم اجتماعی، کلیات، تاریخ، جغرافیا، کودک و نوجوان، زبان و علوم و فنون در این نمایشگاه کتاب عرضه شده است.
وی تصریح کرد: بیش از ٤٠٠ ناشر از سراسر کشور متقاضی شرکت در این نمایشگاه بودند که به دلیل محدودیت فضا در محل سوله شرکت غله استان ایلام امکان حضور ٢٨٣ ناشر فراهم شده است که از این تعداد ٢٠ ناشر متعلق به استان ایلام هستند.
یادآوری می‌شود که نهمین نمایشگاه بزرگ کتاب ایلام از سوم تا ٩ دی ماه به همت معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و مؤسسه فرهنگی ـ هنری مشکات ولیعصر ایلام دایر شده است.
captcha