کد خبر: 3462978
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۹
نائینی عنوان کرد:

۹دی؛ تجلی وحدت و انسجام ملی/ تشریح ویژه‌برنامه‌های روز بصیرت و میثاق با ولایت

گروه سیاسی: علی‌محمد نائینی با اشاره به اینکه در ۹ دی ۸۸ هیچ پیام و شعاری در دفاع از کاندیدای خاصی دیده نشد، گفت: حرکت مردم تنها در قالب دفاع کامل از نظام، انقلاب، منافع ملی و ثبات و امنیت کشور قابل تفسیر است و وحدت، انسجام و دلبستگی ملی در ۹ دی ۸۸ به نمایش گذاشته شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) نشست خبری علی محمد نائینی، رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله 9 دی، امروز، یکشنبه 6 دی، در سالن اجتماعات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.
نائینی با بیان اینکه از ابتدای شکل‌گیری انقلاب اسلامی، خط فتنه، نفوذ و مبارزه با نظام اسلامی در پیچیده‌ترین اشکال خودش ظهور یافت، گفت: دشمنان انقلاب اسلامی از همه گزینه‌ها، ظرفیت‌ها و تجارب خود برای مقابله و مهار نظام جمهوری اسلامی بهره گرفت. متقابلا ملت ایران با هوشمندی، بصیرت، حضور به موقع تهدیدات و فتنه‌ها را خنثی کرده و هر روز بر استحکام نظام افزوده شده است.

وی افزود: قبل از انتخابات سال 1388 براساس اقدامات تئوریک در اتاق‌های فکر آمریکایی و اسنادی که به تدریج آشکار شد و بهر‌ه‌گیری از تجربه انقلا‌ب‌های رنگی همزمان با انتخابات نظام جمهوری اسلامی ایران از درون به چالش کشیده شد.

رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9دی عنوان کرد: نظام جمهوری اسلامی که در آن زمان هم در محیط ملی و هم در محیط منطقه‌ای از یک موقعیت بسیار ممتاز برخوردار بود و یکی از افتخارات نظام خلق حماسه بزرگ 85درصدی پس از 30 سال از حیات نظام بود که به طور قطع چنین مشارکتی در هیچ یک از نظام‌های سیاسی تجربه نشده است.

نائینی اظهار کرد: این حضور و مشارکت حداکثری جایگاه نظام را ارتقا داد. در شرایطی که هیچ خطری کشور را تهدید نمی‌کرد و موقعیت نظام جمهوری اسلامی ممتاز و استثنایی بود، سلامت انتخابات با دروغ و افترا و اردوکشی‌های خیابانی به چالش کشیده شد به ویژه در کلان‌شهرها و تهران به شبهات و تردیدها دامن زده شد و به باورهای اساسی مردم خدشه وارد شد. برخی خودی‌ها در تحلیل دچار مشکل شدند، برخی سکوت و برخی در جبهه دشمن عمل کردند و در نتیجه یک انتخابات پرافتخار و امیدآفرین را به چالش کشیدند و یک فرصت طلایی برای جبهه معارض انقلاب اسلامی و دشمنان نظام به وجود آمد.

وی اضافه کرد: فرصتی که آمریکایی‌ها هم اعلام کردند بزرگ‌ترین چالش جمهوری اسلامی پس از انقلاب اسلامی بوده است و این فرصت را این‌گونه توصیف کردند که نظام جمهوری اسلامی در داخل و محیط منطقه‌ای با مشکل مشروعیت سیاسی مواجه شد. هرگز آمریکایی‌ها چنین فرصتی را نداشتند که زمینه‌‌های فروپاشی از درون و بی‌ثباتی در اختیار آنها قرار گرفت.

نائینی یادآور شد: تمام دولتمردان غربی به میدان آمدند و به صراحت هم اعلام کردند. به گونه‌ای که وزیر امور خارجه آمریکا در چندین نوبت اعلام کرد ما از تمام ظرفیت‌های خود برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی بهره گرفتیم. با سرعت بین جبهه داخلی و خارجی ائتلاف عجیبی شکل گرفت و دشمن امیدوار شد. یک اردوکشی همه‌جانبه توسط  ضد انقلاب و نیروهای معارض نظام شکل گرفت.

رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی خاطرنشان کرد: جریان فتنه به آرامش و امنیت کشور آسیب زد، به منافع ملی و وحدت جامعه لطمه زد و ستون وحدت جامعه که ولایت است هدف قرار گرفت و سعی شد مردم از مدار ولایت و وحدت خارج شوند تا با خدشه به ارکان نظام اهداف خود را پیش ببرند.

وی ابراز کرد: وقتی مطالبات جریان فتنه به جای مجاری قانونی و عقلایی به کف خیابان‌ها کشیده شد به تدریج کسانی که نسبتی با نظام نداشتند به طمع افتادند و صحنه‌های مختلف را مدیریت کردند. جریان فتنه پایه‌های نظام را به بهانه تقلب در انتخابات هدف قرارداد، منافع ملی را نادیده گرفت، خسارات سنگینی به نظام زد و هتک حرمت نسبت به ارزش‌ها رخ داد.

نائینی اظهار کرد: متهم کردن نظام به دیکتاتوری، خیانت و تقلب و فلج کردن کار کشور و جامعه در طول 8 ماه و امنیتی کردن فضای کشور با آشوب و تولید سوژه و فرصت برای نقش‌آفرینی رسانه‌ای جبهه معارض از جمله موارد خیانت‌های جریان فتنه است که محاسبه خسارات وارده سیاسی، فرهنگی، معنوی و اجتماعی ممکن نیست.

وی افزود: نتیجه قانون‌گریزی و فتنه‌گری به طمع افتادن فتنه‌گران و مدیریت صحنه‌ها توسط ضدانقلاب و بی‌ثباتی کشور بود. فتنه اتفاق افتاد لکن برخی نخبگان در مقابله و محکومیت فتنه کوتاهی کردند. در این لحظه حساس تاریخی منافع ملی، انقلاب و نظام فدای امیال شخصی و گروهی شد و زیاده‌خواهی‌ها و قدرت‌طلبی برخی نخبگان به گسترش دامنه فتنه کمک کرد.

نائینی عنوان کرد: امروز هم می‌بینیم برخی بازیگران فتنه 88 و کسانی که در مقابل هجمه به ارکان نظام و ارزش‌های اسلامی سکوت کرده بودند و با فتنه همراهی داشتند در تلاش برای تطهیر و تخفیف چهره جریان فتنه به بهانه‌های مختلف هستند.

وی با تأکید بر اینکه قیام تاریخی و ماندگار 9 دی در سال 88 یک حرکت بی‌بدیل، بی‌نظیر و کاملا استثنایی بود، گفت: کارشناسان رسانه‌ای و سیاستمداران غربی در برآوردهای خود از این حرکت عظیم یاد کردند و آن را با حرکات اول انقلاب مقایسه و با راهپیمایی‌های عادی و متعارف غیرقابل قیاس دانستند.

نائینی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب این حرکت را به عنوان یکی از قله‌های فراموش‌نشدنی، حرکت برخاسته از بصیرت، شناخت موقعیت و حضور درلحظه مورد نیاز و حرکت در فضای غبارآلود معرفی کردند. این حرکت یک ارزش مضاعف داشت چون در شرایطی اتفاق افتاد که نخبگان کشور کمکی به شفاف‌سازی فضا نکردند. اما مردم با همه ظرفیت‌ها، خودجوش، عاشورایی، انقلابی و با یک واکنش همه‌جانبه برای دفاع از نظام، انقلاب و رهبری و مقابله با جریان فتنه به میدان آمدند.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی خاطرنشان کرد: به ویژه وقتی عاشوراستیزی در 6 دی اتفاق افتاد در 7 و 8 دی بدون برنامه‌ریزی رسمی این واکنش در 13 استان کشور رخ داد و اوج این واکنش‌ها روز 9 دی در سراسر کشور رخ داد. همه کسانی که در 29 خرداد رأی دادند بدون توجه به اینکه به کدام کاندیدا رای داده بودند به استثنای طراحان و بازیگران فتنه 88 در 9 دی به میدان آمدند، لذا 9 دی یک رویداد ملی بود که متعلق به هیچ جناح و جریان سیاسی نداشت.

نائینی با اشاره به اینکه در 9 دی 88 هیچ پیام و شعاری در دفاع از کاندیدای خاصی دیده نشد، گفت: حرکت مردم تنها در قالب دفاع کامل از نظام، انقلاب، منافع ملی و ثبات و امنیت کشور قابل تفسیر است و وحدت، انسجام و دلبستگی ملی در 9 دی 88 به نمایش گذاشته شد.

وی اظهار کرد: در ششمین سالگرد گرامیداشت حماسه 9 دی با توجه به شرایط کشور، شعار محوری امسال را «نهم دی؛ مظهر نفوذناپذیری ملت ایران در برابر فتنه آمریکایی» اعلام کردیم.

نائینی با اشاره به ابعاد مختلف این شعار گفت: اولین جنبه یادآوری حرکت عظیم مردمی است. جنبه دیگر یادآوری آن فتنه بسیار خطرناک و پیچیده است که اقدامی کاملا از پیش طراحی شده بود و به تعبیر مقام معظم رهبری یک پیشینه 20 ساله داشت و دشمن برای یارگیری از درون نظام مدت‌ها کار کرده بود و برای استراتژی امروز غربی‌ها که نفوذ است پیام این شعار این است که ملت ایران نفوذناپذیر است. همچنان که در فتنه 88 نشان داده شد که امکان فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران از درون نیست.

وی تأکید کرد: ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی در برابر نفوذ در اشکال و روش‌های مختلف با هر نوع بازیگری ایستادگی کرده و مقابله همه‌جانبه می‌کند و ابزار آن هم بصیرت و اقدام به لحظه است. ملتی که از بصیرت و هوشمندی و از اقدام به لحظه برخوردار باشد قطعا نفوذ ناپذیر است و تهدیدات را به موقع درهم می‌شکند.

نائینی با بیان اینکه یوم‌الله 9 دی تصویر واقعی قدرت نظام جمهوری اسلامی  و تصویری از سد نفوذ در مقابل دشمن بود که انقلاب اسلامی را در مسیر خود مستحکم‌تر از قبل کرد، گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری 9 دی کشور را واکسینه کرد. احساسی که در 9 دی 88 به جریان افتاد با روح عاشورایی درآمیخته شد. عاشوراستیزی و حرمت‌شکنی‌ها در روز عاشورا مردم را به این نتیجه رساند که با یک جریان منحرف مواجه هستند.

رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی اظهار کرد: مردم ایران از فتنه پیچیده 88 سربلند خارج شدند اما باید بدانیم فتنه و نفوذ در مسیر انقلاب تمامی ندارد. تا این انقلاب در سایه ولایت فقیه و دین و برپایه آرمان و اهداف خود به پیش می‌رود دشمن دست از توطئه و تهدید برنخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه قطعا نظام جمهوری اسلامی با فتنه‌های جدید و پیچیده مواجه است، گفت: زیرا دشمن از شکست‌های گذشته خود درس می‌گیرد و با روش‌ها و ابزارهای جدید مقابله خود را ادامه می‌دهد.
اگر از فتنه‌ها درس گرفته نشود و سرچشمه فتنه‌های قبلی وابزارها و شیوه‌های آن شفاف‌سازی نشود در درک فتنه‌های آینده و پیشگیری و پیش‌بینی آن باز هم دچار مشکل خواهیم شد.

نائینی عنوان کرد: اگر از فتنه 88 بی‌جهت حساسیت‌زدایی شود در آینده به فتنه‌های بزرگتری مبتلا خواهیم شد. یکی از پیام‌های 9 دی این است که اگر به مبانی و شعارهای انقلاب تهاجم صورت گرفت و در داخل فتنه و مخاصمه شکل گرفت زمینه‌‌های نفوذ پیش خواهد آمد. آنگاه اصل نظام و ولایت فقیه انکار می‌شود و به مقدس‌ترین ارزش‌ها یعنی امام حسین(ع) و عاشورا هم رحم نمی‌شود.

وی افزود: در این مخاصمه نهایتا جریانی فضای کشور را به دست می‌گیرد که به هیچ یک از گروه‌های سیاسی اعتقاد ندارد و آن زمان وحدت، منافع و امنیت ملی به خطر می‌افتد. این یک درس و عبرت بزرگ تاریخی از فتنه 88 است.

نائینی یادآور شد: امروز با گذشت زمان اهمیت حرکت مردم در 9 دی بیش از پیش مشخص می‌شود و این سؤال مطرح می‌شود اگر فتنه به نتیجه رسیده بود امروز وضعیت کشور چگونه بود که یک سؤال جدی است که رسانه‌ها باید به آن بپردازند.

وی در پاسخ به این سؤال گفت: قطعا جمهوری اسلامی ایران در صورت به نتیجه رسیدن فتنه بی‌ثبات‌ترین کشور منطقه بود. امروز به برکت حماسه 9 دی کشور واکسینه شده است. به برکت ایستادگی ملت ایران در محور مقاومت و در سطح منطقه، جمهوری اسلامی ایران باثبات‌ترین و مقتدرترین کشور است.

نائینی عنوان کرد :امروز به خوبی اثبات شد که شعار «نه غزه نه لبنان» و «مرگ بر اصل ولایت فقیه» یک شعار احمقانه و ضد منافع و امنیت ملی بود. امروز به خوبی اثبات شد که اگر در سوریه، عراق، غزه و لبنان نمی‌ایستادیم شاهد یک جنگ پیچیده و فراگیر با جریان فتنه در تهران بودیم و روزانه ده‌ها شهید داشتیم.

وی تصریح کرد: فلسفه بزرگداشت نهم دی یادآوری یک رویداد عظیم، تاریخی، هویتی و ملی و کمک به تبیین و تحلیل درست یک حرکت بی‌نظیر مردمی است. ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی در تهران و شهرستان‌های کشور تلاش می‌کند که آن انگیزش و شور و هیجان بی‌نظیری که اتفاق افتاد و آن خطر پیچیده و بزرگی که مهمترین خطر پس از انقلاب اسلامی بود به فراموشی سپرده نشود.

رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9دی اضافه کرد: برای بزرگداشت حماسه 9 دی افراد قدرتمند صاحب تحلیل باید به میدان بیایند تا ریشه‌ها و ابعاد فتنه 88 و حرکت مردم در 9 دی را درست و صحیح برای لایه‌های مختلف جامعه بازگو کنند. پیام 9 دی باید به دشمن برسد و دشمن بداند که نظام جمهوری اسلامی از یک عمق راهبردی مردمی برخوردار است و جایگاه بالای ولایت فقیه و ساختار قدرت در نظام به گونه‌ای نیست که استراتژی‌های دشمن و مدل‌های مقابله آن به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه بزرگداشت 9 دی باید همه گروه‌های مخاطب را هدف قرار دهد، گفت: هم باید انگیزه نیروهای ارزشی و انقلابی تقویت شود و هم افرادی که هنوز شبهه، تردید و گره‌های ذهنی دارند و تبیین‌ها و بصیرت‌افزایی‌های نخبگان فکری ور سانه‌ای ما نتوانسته به آن شبهات پاسخ دهد قطعا باید آنها یکی از گروه‌های جدی مخاطبان بزرگداشت حماسه 9 دی باشند.

نائینی اظهار کرد: یکی از کارکردهای روایتگری و تبیین‌ها جلوگیری از تحریف حوادث تاریخی است. به ویژه که امروز با تحریف فتنه و تنزل آن به یک درگیری گروهی و جناحی و انتخاباتی تلاش می‌شود خط کلی تبرئه فتنه جا بیفتد و جریان فتنه به عرصه سیاسی برگردد. شرایط پس از برجام و دوانتخابات مهم پیش رو در فضای راهبرد نفوذ اهمیت کار تحلیلگران سیاسی را بیشتر می‌کند.

وی ابراز کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تعظیم و بزرگداشت حماسه 9 دی را همچون سایر مناسبت‌ها جزو برنامه‌ای سالانه خود قرار داده است وهر سال شاهد برگزاری پرشورتر این برنامه هستیم. ستادهای استانی، کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی برای بزرگداشت این روز از مدت‌ها قبل شکل کرفته است تا در پرتو تبیین صحیح حقیقت و روح این حرکت عظیم مردمی تلاش شود تا در تاریخ انقلاب اسلامی همچنان زنده بماند.

نائینی اظهار کرد: براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری تلاش اصلی حفظ پیام و دستاوردهای این قله تاریخی و دادن تحلیل درست به جامعه با هدف پیشگیری از تکرار فتنه‌هاست. امروز همچنان صف‌آرایی جبهه انقلاب و جبهه معارض انقلاب در چارچوب راهبرد نفوذ به صورت فعال وجود دارد. این صف‌آرایی با هدف تحریف مکتب حضرت امام(ره) و تضعیف شعارهای انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: امروز هدف اصلی استراتژی نفوذ مقابله با تفکر انقلابی فعال در جامعه است. زمانی که غربی‌ها بتوانند بر نگاه انقلابی در جامعه غلبه کنند و ساخت حقیقی قدرت نظام را از درون تضعیف کنند در واقع پروژه نفوذ به اهداف خودش رسیده است. زنده نگه داشتن 9 دی به عبارتی به معنای زنده نگه داشتن روح و جوهر انقلاب اسلامی و فعال نگه داشتن تفکر انقلابی در کشور است‌.

نائینی در ادامه به محورها و عناوین بزرگداشت 9 دی اشاره کرد و گفت: این محورها شامل تبیین ابعاد مدیریت الهی رهبر معظم انقلاب، تبیین نقش فرهنگ عاشورا در تعمیق و تحکیم روحیه ولایت‌مداری، روشنگری و تبیین نقش دولت‌های مداخله‌گر غربی، نقش جریان فتنه در گسترش دامنه فشارهای سیاسی، روانی و تحریم‌های اقتصادی ظالمانه علیه ملت ایران، جلوگیری از تحریف تاریخ در تنزل فتنه 88 به سوء تفاهم و کشمکش انتخاباتی، تبیین و آشکارسازی نقش رسانه‌‌های خارجی، کانون‌های تفکر غربی و سفارتخانه‌‌های آنها و توجه به راهبرد دشمن برای القای وجود شکاف درونی در نظام و دوقطبی کردن فضای کشور است.

نائینی در پایان در تشریح مهمترین برنامه‌های دستگاه‌ها و نهادها گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به ایراد خطبه‌های نماز جمعه در 4 دی و 11 دی، برگزرای نشست شب خاطره با موضوع خاطرات فتنه 88 و روز 9 دی در روز پنجشنبه 3دی، برگزاری نشست پژوهشی توسط پژوهشگاه هنر انقلاب، برگزاری 32 شب شعر بصیرت و ولایت با حضور شعرای انقلابی در تهران و مراکز استان‌ها در روز چهارشنبه 9دی، پیش بینی دهبرنامه ویژه در هریک از مناطق 22 گانه تهران، برگزاری دومین دوره مراسم ویژه اهدای تندیس و تقدیر از 30 فعال جبهه مردمی انقلاب در بزرگداشت نهم دی با عنوان علمداران بصیرت، برگزاری همایش علمی بررسی خسارت‌ها و پیامدهای فتنه 88 در مرکز همایش‌های صداوسیما، تجمع بزرگ 6000 نفری طلاب و مبلغان حوزه‌های علمیه خواهران برادران استان تهران، ساماندهی و فعال‌سازی بیشاز 6500 وبلاگ توسط گروه‌های دانشجویی و حوزوی و برپایی ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار از 8 تا 17 دی اشاره کرد.

captcha