کد خبر: 3463105
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴

جشن وحدت در شهر مأمونیه اراک برگزار شد

گروه اجتماعی: به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) جشن وحدت ویژه بانوان در مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) شهر مأمونیه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، جشن وحدت ویژه بانوان، به مناسبت میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفرصادق(ع) به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه و کانون فرهنگی هنری مالک اشتر مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) شهر مامونیه عصر روز گذشته 6 دی‌ماه در محل مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار گردید.

در این مراسم علاوه بر اجرای برنامه‌های متنوع از جمله مولودی‌خوانی توسط سرخانم والی‌زاده و برگزاری مسابقات فرهنگی، سرکار خانم موذنی از اساتید حوزه علمیه خواهران کوثر زرندیه به سخنرانی پرداخت.

وی ایجاد وحدت میان مسلمانان را از ضروریات جامعه اسلامی عنوان نموده و تأکید کرد: دشمنان اسلام درصدد هستند با ایجاد تفرقه و چند دستگی میان مسلمانان مانع گسترش دین مبین اسلام در سطح جهان شوند.

مؤذنی پیروی از ولایت‌فقیه را مهمترین راهکار مقابله با این حربه دشمنان دانست که تا به حال توانسته است همه دسیسه‌های آنان را نقش برآب کند.

احمد جوانمرد رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زرندیه نیز در حاشیه برگزاری این مراسم، رسول اکرم(ص) را پیامبر مهربانی‌ها و دعوت‌کننده به برادری و برابری دانست و افزود: حضرت محمد(ص) با انجام رسالت خود جهل و نادانی را که در دوران جاهلیت اعراب بیداد می‌کرد از بین برد و به جای آن علم و آگاهی را جایگزین نمود.

جوانمرد دین اسلام  را دین عدالت، صلح و مهربانی معرفی کرد که دشمنان  سعی در تخریب و انعکاس وارونه این واقعیت دارند.

captcha