کد خبر: 3463151
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷

گردهمایی معاونان پرورشی و تربیت بدنی خوزستان برگزار شد

گروه اجتماعی: گردهمایی دو روزه معاونان پرورشی و تربیت بدنی استان خوزستان در اندیمشک برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گردهمایی 2 روزه معاونان پرورشی و تربیت بدنی استان خوزستان با حضور معاونان پرورشی و فرهنگی  و تربیت بدنی، رؤسای ادارات قرآن و عترت، فرهنگی و هنری، مشاوره، رئیس سازمان دانش‌آموزی استان و کارشناسان اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان به میزبانی اندیمشک برگزار شد.

در این گردهمایی مهدی رفیعی دهکردی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش وپرورش خوزستان با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: این سند راهبردی به تأیید شورای انقلاب فرهنگی کشور رسیده است و ساعت ها کارشناسان و صاحب نظر ان امور تربیتی و آموزشی روی این سند کار تحقیقاتی و علمی انجام داده اند لذا باید اهداف تربیتی دانش آموزان را در حیطه های شش گانه تربیتی بکار بریم و اگر جهت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گام برداریم آینده ای روشن در انتظار تربیت نسل جدید دانش آموزان خواهیم داشت.

حجت الاسلام خدامی امام جمعه اندیمشک و رئیس کمیته همکاری های حوزه علمیه وآموزش و پرورش این شهرستان نیز در این جلسه گفت: هدف از تربیت دینی، حضور قرآن و سیره معصومین(ع) در متن زندگی دانش آموزان است. با تعلیم مسائل دینی و با روش‌های مطلوب و خاص می‌توانیم در دانش‌آموزان درک و شعور دینی ایجاد کنیم.

همچنین، در این گردهمایی سپهریان مدیر آموزش و پرورش اندیمشک به بیان اهداف تشکیل این گردهمایی‌ها پرداخت و گزارشی از کارها و فعالیت‌های انجام شده را ارائه داد و گفت: برای کارهای پرورشی باید منتظر بخشنامه نباشیم و اگر توجه دقیق تری به ظرفیت ها و توانمندیهایمان داشته باشیم، می‎‌توانیم آینده روشنی برای دانش آموزان ترسیم کنیم.

یادآور می‌شود، شش کارگاه آموزشی با عناوین شش‌گانه اهداف تربیتی سند تحول در این گردهمایی دو روزه برگزار شد.

captcha