کد خبر: 3463487
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۱
به همت اتحادیه مؤسسات هرمزگان؛

کمیته قرآن دهه فجر تشکیل شد

کمیته قرآن دهه فجر تشکیل شد گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: هماهنگی برنامه‌های کمیته قرآنی دهه فجر استان هرمزگان به اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی این استان واگذار شد.

معصومه امیرزاده، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی هرمزگان در گفت‌وگو باخبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: کمیته قرآنی ویژه ساماندهی برنامه‌های ایام دهه فجر ارگان‌ها و مؤسسات و خانه‌های قرآنی سطح استان به همت این اتحادیه تشکیل شد.

وی ادامه داد: این کمیته با مشارکت آموز ش و پرورش هرمزگان، بنیاد شهید و امور خیریه استان، صدا و سیما هرمزگان و اداره‌کل ورزش و جوانان استان برگزار شده است.

امیرزاده اظهار کرد:  یکسا‌ن‌سازی برنامه‌ها و مسابقات قرآنی در ایام دهه فجر میان دستگاه‌های استانی و برپایی محافل قرآنی طی این ایام با بهره‌گیری از قاریان و حافظان استانی از جمله اهداف تشکیل این کمیته است.

captcha