کد خبر: 3464248
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵

شیخ نمر نمونه بارز مجاهد راه خدا است

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه استان قزوین، گفت: کسانی که ایمان آورده، با اموال و جان‌های خود در راه خدا هجرت و مجاهدت کرده‌اند، درجه آنها در پیشگاه خداوند متعال بالاتر بوده و با دیگر بندگان قابل قیاس نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، حجت‌الاسلام علی عباسی، مدیر حوزه علمیه استان قزوین در این تجمع اعتراض‌آمیز با اشاره به شهادت شیخ نمر عنوان کرد: شهادت این عالم بزرگوار غمی بزرگ بر دل‌های شیعیان برجای گذاشت و این درحالی است که با شهادت آیت‌الله شیخ نمر باقر النمر می‌توان دریافت که راه شهادت همچنان باز است و هنوز این علم بر افراشته به دست مجاهدان در راه خدا وجود داشته و کربلای امام حسین(ع) همچنان نور افشانی می‌کند.

وی ادامه داد: لبیک گویان اباعبدالله الحسین(ع) در این زمان فراوان‌تر شده‌اند چراکه شاهد هستیم هر چند روزی کاروانی از این شهدا در دفاع از حرم حضرت زینب(س) به خدای خود می‌پیوندند.

مدیر حوزه علمیه استان قزوین با اشاره به بحث شهید و شهادت از منظر آیات وروایات بیان کرد: درآیه139سوره آل عمران خداوند متعال می‌فرماید؛ هیچ موقع به خودتان سستی راه ندهید و زانوی غم بغل نگیرید چراکه مومنان مجاهد در مرتبه اعلاء هستند و هرگز ذلیل نخواهند شد.

عباسی با اشاره آیه 58 سوره حج گفت: عنایت خداوند متعال به مجاهدان ویژه است چراکه طرف حساب هر مجاهد و فردی که جان و مال خود را در طبق اخلاص قرار می‌دهد، خود خداوند است زیرا  این افراد با پروردگار عالم معامله کرده‌اند.

این مسئول افزود: کسانی که ایمان آورده، با اموال و جان‌های خود در راه خدا هجرت و مجاهدت کرده‌اند درجه آنها در پیشگاه خداوند متعال بالاتر بوده و با دیگر بندگان برابر نیست.

وی با اشاره به زندگی نامه شهید شیخ نمر اظهار کرد: شیخ نمر که از شیعیان عربستان سعودی بوده و در عربستان زندگی می‌کرده است که برای تحصیل علوم دینی هجرت در راه خداوند را پذیرفت  و به مدت 10 سال در حوزه علمیه قائمیه تهران تحصیلات علوم دینی خود را ادامه داد و سپس به سوریه مهاجرت کرده و در حوزه علمیه حضرت زینب(س) به تحصیل و فراگیری علوم دینی مشغول شد.

captcha