کد خبر: 3464402
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
کلانتری خبر داد:

ثبت نام حج تمتع در قزوین همچنان ادامه دارد

گروه اجتماعی: مدیر حج و زیارت استان قزوین با اشاره به بروز مشکلات دیپلماتیک بین دولت سعودی و جمهوری اسلامی ایران گفت: ثبت‌نام حج تمتع ادامه خواهد داشت و خللی در این فرایند وجود ندارد.

علیرضا کلانتری، مدیرحج و زیارت استان قزوین، صبح امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با اشاره به حرکت دولت سعودی در رابطه با قطع روابط دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: کار ثبت نام حج تمتع که پیش از این اعلام شده بود استمرار دارد و فعلا مشکل خاصی مبنی بر عدم ثبت نام را نداریم .

وی با اشاره به اینکه امیدواریم دولت عربستان به زودی بر سر عقل بیاید، ادامه داد: با توجه به ویژگی حج و اهمیت آن و نیاز به حکم ولی فقیه و حکم حکومتی برای تعلیق آن در حال حاضر دستوری در این رابطه اعلام نشده و همچنان فرایند ثبت نام ادامه خواهد داشت.

کلانتری بیان کرد: با توجه به شرایط موجود امیدواریم کار ثبت نام به خوبی پیش برود و در صورتی که دستوری مبنی بر تعلیق حج صادر شود تابع دستور خواهیم بود.

گفتنی است مدیر حج و زیارت استان قزوین پیش از این از ثبت نام حج تمتع در بهمن امسال خبر داده بود.

captcha