کد خبر: 3464445
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۲

اجرای برنامه مذهبی طرح «فلاح ویژه مناطق اهل سنت» در کردستان

گروه اجتماعی: مدیر فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان از اجرای برنامه مذهبی طرح فلاح ویژه مناطق اهل سنت به مناسبت ماه ربیع‌الاول برای خانواده‌های زیرپوشش این نهاد در استان خبر داد.

اصغر بنی‌اردلان، مدیر فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در گفت‌‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: اجرای مراسمات مذهبی بسترساز ارتقای بینش صحیح به عنوان عاملی در جهت ارتقاء اگاهی‌های دینی، اجتماعی و لزوم حفظ وحدت مسلمانان به ویژه در این مقطع زمانی با توجه به هجمه‌های گسترده دشمنان در حذف ارزش‌های دینی و ایجاد تفرقه در بین مسلمانان به شمار می‌آید.
وی افزود: طرح فلاح ازجمله برنامه‌های ارزشی است که با حمایت مالی کمیته امداد امام خمینی(ره) و میزبانی خانواده‌ها از سوی حوزه فرهنگی این نهاد برگزار و از استقبال بسیار خوبی برخوردار است.
مدیر فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان اعلام کرد: با عنایت به وجود اعتقادات قوی، ریشه‌دار و با توجه به بافت مذهبی در استان از سویی تاکیدات مقام‌معظم رهبری بر لزوم اصل وحدت مسلمانان و بنا بر آیه صریح قرآن کریم ((وَاعتَصِمُوا بِحَبلِ اللَّهِ جَمِيعاً و لاتَفَرَّقُوا )) در هفته وحدت بالغ بر 5 هزار نفر از مخاطبین در برنامه‌های مذهبی ویژه ولادت با سعادت ختمی مرتبت و سلاله پاکش شرکت کنند.
وی بخشی از این برنامه، از ابتدای آغاز ماه ربیع‌الاول در استان برگزار و مابقی نیز تا پایان این ماه بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تحقق خواهد یافت.
مدیرامور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان بیان کرد: به مناسبت هفته وحدت و گرامیداشت ماه ربیع‌الاول 43 نفر از مددجویان زیرپوشش این نهاد در کردستان به کربلای معلا اعزام شدند.
وی با بیان اینکه ارادت و عشق مردم این خطه به اهل‌بیت همواره مثال‌زدنی بوده است، یادآور شد: از ابتدای امسال نیز تا کنون طی چندین مرحله تعدادی از مددجویان زیرپوشش این نهاد به مشهد مقدس اعزام شدند.
captcha