کد خبر: 3464449
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱
آیت‌الله دری نجف آبادی:

منش سیاسی آل‌سعود مروج جنایت در منطقه است/ رسالت امر به معروف بر دوش جامعه روحانیت

گروه سیاسی: عضو خبرگان رهبری با اشاره به جنایت‌های نیجریه در حق شیعیان گفت: روش آل‌سعود در سیاستگذاری، جنایت را به دیگر کشورهای خواهان بیداری اسلامی آموزش می‌دهد، آل‌سعود با سیاست نسل‌کشی‌کفایت مدیریت حرمین شرفین را ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، آیت‌الله دری نجف آبادی، عضو خبرگان رهبری و نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در جمع تجمع کنندگان معترض به شهادت آیت‌الله شیخ نمر، رهبر شیعیان عربستان، به احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جوامع اسلامی توصیه کرد و گفت: همگی ما مسلمانان در برابر انجام این دو فریضه الهی مسئول هستیم و بهانه‌های واهی نمی تواند انجام این اوامر الهی را از ما ساقط کند.

وی با بیان این نکته که جامعه روحانیت و مسئولان در دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به این فریضه الهی اهتمام ویژه داشته باشند، اظهار کرد: به منظور وابستگی بیشتر به اسلام و قرآن و دفاع از حقانیت این دین الهی باید همگی بسیج شویم، امر به معروف و نهی از منکر به عنوان دو اصل مهم از اصول دین مبین اسلام باید مورد توجه و عنایت در تمامی جوامع اسلامی قرار گیرد.

امربه معروف؛ دفاع از اسلام، قرآن و اهل‌بیت(ع)

آیت‌الله دری نجف آبادی امر به معروف و پایبندی به اصول اسلامی را در قالب دفاع از اسلام، قرآن، مکتب، اهل بیت(ع) تعریف کرد و افزود: هیچ یک از مردم و مسئولان در تمامی دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی و آموزشی نمی‌توانند نسبت به این دو فریضه الهی بی‌تفاوت باشند و آن را نادیده بگیرند؛ امام حسین(ع) قبل از آغاز نهضت عاشورا به احیای امر به معروف و نهی از منکر دست زده بودند و سعی داشتند مردم و حکام را از فسق و جور آن دوران به سمت تقوا ارشاد کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه امروز رسالت خطیر امر به معروف و نهی از منکر بر عهده جامعه روحانیت گذارده شده و تمامی مردم و مسئولان نیز باید از آنها حمایت کنند، اظهار کرد: جامعه روحانیت باید هرجا منکری را می‌بیند تمام قد ایستاده و از افزایش منکرات و کم‌رنگ شدن امر به معروف جلوگیری کند.

آیت‌الله دری نجف آبادی بااستناد به آیات الهی و سخنان بزرگان دینی امر به معروف و نهی از منکر را در قالب دو گروه کلی و خاص گنجاند و اضافه کرد: در میام مردم و دولتمردان در تمامی جوامع اسلامی باید مردانی باشند که از حقانیت اسلام ناب محمدی دفاع کنند.

امربه معروف تنها جرم آیت‌الله شیخ نمر بود

وی در ادامه سخنان خویش نخبگان، فرهیختگان و اندیشمندان در رشته‌های مختلف را از جمله افراد تأثیرگذار در جامعه خواند و بابیان اینکه آنان می‌توانند از این اثر تأثیرپذیری استفاده کرده و گام‌هایی در راستای تحقق هرچه بیشتر امر به معروف و نهی از منکر بردارند، گفت: آیت‌الله شیخ باقر النمر، رهبر فقید شیعیان عربستان تنها به جرم امر به معروف و نهی از منکر به زندان انداخته شد و پس از آن با دستورات قضایی دولت غاصب عربستان به اعدام محکوم و به شهادت رسید.

آیت‌الله دری نجف آبادی تصریح کرد: حقیقت اینست که فرهیختگان، نخبگان، جامعه روحانیت و دیگر افراد تأثیرگذار در جامعه شجاعت بی‌پایان دارند، در مقابل دشمنانِ اسلام که به هیچ یک از اصول انسانی معتقد نیستند و زمانی که اهداف خود را در خطر می‌بینند اقدام به دستگیری بی‌باکان در حوزه امر به معروف و نهی ازمنکر می‌کنند.

وی در بخشی از سخنان خویش به حادثه منا و به شهادت رسیدن شمار بسیاری از زائران حرم امن الهی اشاره کرد و افزود: عربستان در کمال بی‌کفایتی مسبب اصلی به وجود آمدن این حادثه شد و هیچ جوابی نیز برای این اتفاق ارائه نداد، ایران اسلامی در جریان این حادثه با 461 شهید در یک مرحله و 11 شهید دیگر در مرحله دیگر که با سقوط جرثقیل رخ داد از کشورهای بسیار آسیب دیده در این حادثه بسیار دلخراش بود.

آیت‌الله دری نجف آبادی جریان وهابی را یک جریان خبیث و ام‌الفساد خواند و اضافه کرد: آل‌سعود هیچگاه دلشان برای اسلام نسوخته و با تهاجمات و اعمال فشار به شیعیان و حتی سنی‌های معتقد به اسلام برای بقای خویش تلاش می‌کند، آیت‌الله شهید شیخ النمر نیز در جریان همین فشارهای اعمال شده به عنوان یک مبلغ دینی دلسوز و غیرتمند دست از سکوت برداشته و مراتب اعتراض خود را نسبت به وضع نابهنجار اعلام کرد.

وی اضافه کرد: در اسلام که آمران به معروف و ناهیان از منکر آزادانه حق فعالیت دارند، دولت‌های به اصطلاح اسلامی مانند عربستان که جریانات تکفیری در آنان موج می‌زند با استفاده از کدام قانون و معیار بین‌المللی کسی را که امر به معروف می‌کند دستگیر کرده و به زندان و اعدام محکوم می‌کند، آنان تنها با تکیه بر دلار و تفنگ و ابزار دست بودن دستگاه قضایی به این اقدام دست زدند.

نماینده ولی‌فقیه در استان بابیان این نکته که آل‌سعود چگونه می‌تواند دنیا را توجیه کند، اظهار کرد: افرادی مانند آیت‌الله شیخ النمر و دیگر شخصیت‌های وارسته جهان اسلام راه انسان‌های آزادی‌خواه و عدالت‌طلب را در پیش گرفتند و تنها به همین دلیل به اعدام محکوم شدند.

آل‌سعود لیاقت مدیریت بر حرمین شریفین را ندارد

آیت‌الله دری نجف آبادی در ادامه سخنان خویش با اشاره به جنایت‌های نیجریه و فعالیت‌های شیخ زکزاکی، ابراز کرد: روش آل‌سعود در سیاستگذاری، جنایت را به دیگر کشورهای خواهان بیداری اسلامی آموزش می‌دهد، سیاست‌ آل‌سعود سیاست نسل‌کشی و جنایت‌های ضد بشریت است، دولتی که به جنایت ضد بشریت محکوم می‌شود شایستگی و کفایت مدیریت حرمین شرفین و زعامت بر ملت مظلوم حجاز را ندارد، حجاز پایگاه اسلام، قرآن و اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) است.

این مقام مسئول درپایان، با اشاره به اینکه مدعیان دینی با نام اسلام این همه جنایت می‌کنند، اضافه کرد: جامعه روحانیت در جوامع اسلامی نباید فریب آل‌سعود را بخوردند؛ آنان گرگ‌هایی در لباس میش هستند، گرگ‌های آدم خواری که انسانیت را در خود دفن کردند و سعی دارند تا چهره اسلام ناب محمدی را از دامن جوامع اسلامی بزدایند.

captcha