کد خبر: 3464601
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۸

جلسه کمیته قرآنی دهه فجر در استان همدان تشکیل شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسه کمیته قرآنی دهه فجر روز گذشته، 13 دی‌ماه در استان همدان تشکیل شد.

هاشم سعیدی‌شکوه، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی همدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: جلسه کمیته قرآنی دهه فجر روز گذشته، 13 دی‌ماه با مسئولیت اداره‌کل تبلیغات اسلامی شهرستان همدان تشکیل شد.

وی با اشاره به حاضران این جلسه، عنوان کرد: اکثریت مسئولان و متولیان امور قرآنی در سطح استان از ادارات آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، صدا و سیما، فرمانداری، نیروی انتظامی، کانون مداحان و شعرای آیینی، هیئات مذهبی و این اتحادیه در این جلسه حضور داشتند.

سعیدی‌شکوه با تأکید بر اینکه هر یک از این دستگاه‌ها متولی و عهده‌دار اموری در ایام دهه فجر شدند، اظهار کرد: مسئولیت تمامی برنامه‌های مؤسسات و خانه‌های قرآنی که تحت پوشش هستند به اتحادیه واگذار شد.

وی بیان کرد: مقرر شد طی ایام دهه فجر محافل انس با قرآن، کرسی تلاوت قرآن، جشن انقلاب و جشنواره قرآنی طی ایام دهه فجر از سوی مؤسسات انجام شود.

captcha