کد خبر: 3465940
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲

گزارشی از برنامه‌های قرآنی مؤسسه «نورالانوار» شادگان ارائه شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: گزارشی از برنامه‌های قرآنی مؤسسه نورالانوار شادگان خوزستان، ارائه شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی، دی‌ماه سال 1394 مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالانوار شادگان خوزستان تشریح شد.
 
این مؤسسه با فعالیت‌های ویژه در زمینه مهد قرآن و پیش‌دبستانی با بازدید از کانون پرورشی و فکری کودکان و نوجوانان، حضور قرآن‌آموزان مهد و پیش در مزار شهدای گمنام، آموزش نماز به قرآن‌آموزان مهد و پیش‌دبستانی در مسجدحضرت امیرالمؤمنین(ع) سعی در آشنا کردن قرآن‌آموزان با فرهنگ قرآنی دارد.
 
همچنین کلاس‌های تجوید، صوت و لحن، روخوانی و روان‌خوانی و دوره تربیت معلم آموزش عمومی قرآن کریم از دیگر برنامه‌های آموزشی برای سنین بزرگسال است.
 
کلاس تجوید برای بانوان با رده سنی 25 تا 30 سال عصرها از ساعت 15 تا 17، برگزاری کلاس صوت و لحن برای نوجوانان دختر با رده سنی 15 سال به بالا روزهای زوج ازساعت 15 تا 17 بعدازظهر، کلاس روخوانی و روان‌خوانی نوجوانان دختر و پسر از 9 تا 14 سال از ساعت 15 تا 17 بعدازظهر روزهای فرد مخصوص دختران و روزهای زوج مخصوص پسران، کلاس روخوانی و روان‌خوانی بانوان از 30 تا 45 سال روزهای زوج از ساعت 14 تا 16 بعدازظهر برگزار می‌شود.
 
همچنین دورهٔ تربیت معلم آموزش عمومی قرآن کریم، با حضور بانوان و آقایان بامدرک تحصیلی لیسانس و فوق دیپلم و رده سنی 22 تا 35 سال در این مؤسسه آغاز شده است.
 
بنابر این گزارش دوره برنامه‌ریزی و توسعهٔ آموزش‌های قرآنی باحضور سید‌مهدی سیف در دو روز اوائل دی‌ماه با حضور فرهنگیان از ساعت 8 صبح تا 17 بعدازظهر در محل این مؤسسه تشکیل شد.
captcha