کد خبر: 3465963
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶

اجرای طرح ملی «نماز یاوران كوچك» در 35 مهد كودك استان مرکزی

گروه اجتماعی: معاون امور اجتماعی بهزیستی استان مرکزی از اجرای طرح ملی «نماز یاوران کوچک» تحت عنوان «نیک» در 35 مهدکودک استان خبرداد.

عبدالکریم یادگاری معاون امور اجتماعی بهزیستی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: طرح ملی «نماز یاوران کوچک» با هدف آشنائی کودکان با معارف نماز و مفاهیم دینی و عضویت نونهالان مهدهای كودك به عنوان یاوران نماز، دعوت به نماز والدین و خانواده‌ها توسط نونهالان به زبان كودكانه برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: معرفی آثار و بركات نماز در زندگی مخاطبان، آشنایی كودكان با وضو و افعال اصلی و مهم نماز، انس با نماز و علاقه به شرکت در مراسم مذهبی، اذان، آداب مسجد رفتن، حفظ سوره‌های قرآن در باب نماز و ... از طریق فعالیت‌های هنری، بازی، نمایش، قصه و ... از دیگر اهداف این طرح است.

یادگاری اظهار کرد: بر اساس تفاهم‌نامه بهزیستی و ستاد اقامه نماز این طرح از ابتدای دی ماه امسال در سطح 35 مهد کودک با محوریت شهرستان‌های اراک، ساوه، خمین و شازند در حال اجراست و تا پایان سال تحصیلی نیز ادامه دارد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان مرکزی افزود: به منظور اجرای طرح دوره‌های آموزشی با حضور اساتید مجرب ویژه مدیران و مربیان مهدهای کودک مجری برگزار شده و کتب و منابع آموزشی مورد نیاز نیز بین مهدهای کودک و مربیان مجری توزیع شده است، برگزاری جشنواره‌های استانی و کشوری از آثار کودکان در مهدهای کودک و حضور کودکان به همراه خانواده‌ها و مربیان در نماز جمعه و مساجد از برنامه‌‌های این طرح به شمار می‌‌رود.

یادگاری خاطر نشان کرد: در سراسر استان مرکزی 120 مهد کودک شهری و روستائی زیر نظر بهزیستی با اجرای برنامه‌های متنوع مشغول به فعالیت هستند.

captcha