کد خبر: 3466216
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴

اکران ویژه فیلم «حکایت عاشقی» در بیجار

گروه هنر: فیلم سینمایی «حکایت عاشقی» ساخته احمد رمضان زاده با حضور کارگردان و تعدادی از بازیگران آن و مسئولین شهرستان بیجار در سالن سینما مجتمع فرهنگی هنری امیرنظام گروسی به صورت ویژه اکران می‌گردد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، امروز، یکشنبه ٢٠ دی ماه فیلم سینمایی حکایت عاشقی، با هدف تقدیر از احمد رمضان‌زاده به عنوان کارگردان و همچنین بازیگران این اثر فاخر (که تعدادی از آنها کردستانی هستند) اکران می‌شود.
فیلم سینمایی «حکایت عاشقی» دومین ساخته احمد رمضان‌زاده کارگردان بیجاری است، داستان «حکایت عاشقی» برگرفته از داستان یک عکاس واقعی به نام احمد ناطقی است که به عنوان اولین نفر بعد از بمباران شیمیایی حلبچه به این منطقه وارد می‌شود و از آن عکاسی می‌کند.
فیلم «حکایت عاشقی» جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه بخش پانوراما جشنواره فیلم‌خانه آسیا اسپانیا را دریافت کرده است و در سومین دوره هفته فیلم‌های سینمایی خانه آسیا در شهر اسپانیا و سی‌ و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مونترال به نمایش درآمده است.
این فیلم در بخش سودای سیمرغ سی و سومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد برای بازی بهمن زرین‌پور را کسب کرده است.
از جمله عوامل این فیلم متشکل از کارگردان، احمد رمضان‌زاده، نویسنده‌گان احمد رمضان‌زاده، محمود اربابی و تهیه‌کننده هم مسعود جعفری جوزانی با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی است.
بهرام رادان در نقش عکاس ایرانی و شیلان رحمانی در نقش دختر کرد، بازیگران اصلی «حکایت عاشقی» هستند و از دیگر بازیگران این فیلم هم می توان به قطب‌الدین صادقی، شوان عطوف، کیمیا مرادخانی، نرگس امینی و حسین اعتماد اشاره کرد.
captcha