کد خبر: 3466451
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳

میناب قابلیت میزبانی جشنواره تئاتر دینی در گستره ملی را دارد

گروه هنر: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان هرمزگان گفت: کانون تخصصی تئاتر استان قابلیت و توانمندی برگزاری جشنواره تئاتر دینی در سطح ملی با کمترین هزینه و بازدهی بالا را دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، به نقل از اداره‌کل ارشاد اسلامی هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد پهلوانی، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان هرمزگان با اشاره به استعداد و سابقه هنر تئاتر در شهرستان میناب، اظهار کرد: راه‌اندازی کانون تخصصی تئاتر استان هرمزگان در میناب، موجب رونق گرفتن نمایش‌های آئینی شده است.
مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد هرمزگان در ادامه به رسالت ستاد عالی کانون‌های مساجد در راستای تربیت هنرمندان ارزشی، تصریح کرد: کانو‌ن‌های فرهنگی، هنری باید با بهره‌گیری از ابزار هنری در راستای ترویج و نهادینه‌سازی مفاهیم دینی به بهترین شکل ممکن بهره‌برداری کنند.
وی با اشاره به همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در برگزاری جشنواره تئاتر قرآنی، گفت: دبیرخانه کانو‌ن‌های مساجد هرمزگان از کانون‌های فعال در حوزه هنری حمایت ویژه خواهد کرد.
پهلوانی نقش هنر و به‌ویژه تئاتر را در توسعه فعالیت‌های قرآنی و جذب اعضای بیشتر مؤثر دانست و گفت: رسالت اصلی و ویژه کانو‌ن‌های فرهنگی – هنری مساجد این است که از ابزار هنر در رشته های مختلف به نحو احسن استفاده کنند.
captcha