به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) فروش «دختر شینا» به بیش از 180 هزار نسخه رسید و این کتاب هنوز رکورددار جلب مخاطب در میان آثار سوره مهر است.
به غیر از «دختر شینا» آثاری دیگری چون «آن بیست و سه نفر» خاطرات خودنوشت احمد یوسفزاده، «پاییکه جا ماند» خاطرات خودنوشت سیدناصر حسینیپور و «دا» خاطرات سیدزهرا حسینی از جمله کتابهای پرفروش سوره مهر در یک ماه اخیر هستند.
همچنین کتاب «نورالدین پسر ایران» و چهارگانه فاضل نظری «گریههای امپراتور»، «آنها»، «اقلیت» و «ضد» نیز دیگر آثار پرفروش سوره مهر به شمار میآیند.
بهناز ضرابیزاده در «دختر شینا» قدم به قدم وارد زندگی قدمخیر محمدی کنعان شده است تا زندگی او با سردار شهید ستار ابراهیمی هژیر را روایت کند و همدم شبهای تنهایی این زن و فرزندانش شود؛ شبهایی که قدمخیر و فرزندانش وضعیت قرمز را تجربه میکردند و پدر در مناطق جنگی مشغول دفاع در برابر دشمن بود.
این کتاب حکایتی از یک زندگی در پشت صحنه جنگ است؛ خاطرات زنی که در طول هشت سال ازدواجش با یکی از سرداران دفاع مقدس، با دشواریهای دوری همسر و بزرگ کردن فرزندانش، کنار آمد و به تنهایی زندگی را اداره کرد، چهار دختر و یک پسر به دنیا آورد و همسرش فقط موقع به دنیا آمدن یکی از آنها در کنارش بود.
«دختر شینا» از معدود کتابهای خاطرات است که زندگی پرفراز و نشیب یک دختر جوان روستایی را در برابر چشمان ما به نمایش میگذارد؛ دختری که آنقدر میایستد و میافتد و دوباره برمیخیزد تا جنگ را تحقیر کند.
«دختر شینا» از 19 فصل تشکیل شده و از روایت کودکی قدمخیر آغاز میشود؛ از زمانی که نامش را به خاطر قدم خوشی که داشت «قدم خیر» گذاشتند تا زمانی که حماسه زندگیاش را در پشت جبههها رقم زد. ضرابیزاده هم توانسته با تیزبینی و هوشمندی یک نویسنده، همه صحنهها و فضاهای کتاب را اثرگذار و ملموس روایت کند.