کد خبر: 3466769
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵
طی این هفته؛

جشنواره شعر نبوی در پارسیان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پارسیان گفت: هشتمین جشنواره استانی شعر نبوی چهارشنبه، 23 دی‌ماه به میزبانی شهرستان پارسیان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، محمود اسدی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پارسیان در جمع خبرنگاران بیان کرد: جشنواره استانی شعر نبوی ظرفیت خوبی را به هنرمندان و شاعران شهرستان می‌دهد تا در یک همایش ادبی خود را محک زده و قابلیت‌های خود را بالا ببرند.
وی هدف از پذیرش میزبانی جشنواره استانی شعر نبوی را هم‌گرایی هرچه بیشتر بین شاعران استان در پارسیان دانست و گفت: شهرستان پارسیان با برخورداری از تنوع مذهبی و قومی یکی از ظرفیت های خوب قومی مذهبی را در استان به نمایش گذاشته است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پارسیان اظهار کرد: شهرستان پارسیان با حضور ۵۰ شاعر فعال به یکی از شهرستان‌های مهم ادبی در استان تبدیل و شب‌های شعر آن به صورت مستمر برگزار می‌شود.
اسدی یادآور شد: جشنواره غذاهای بومی محلی، همایش اقتصاد مقاومتی، رونمایی از تندیس مادر و جشنوراه پوشش‌های بومی محلی، کارگاه نقاشی و طراحی و برگزاری تابلوهای عکاسی عکس اردیبهشت در حاشیه هشتمین جشنواره استانی شعر نبوی برگزار می‌شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان پارسیان گفت: جشنواره استانی شعر نبوی و دیگر برنامه‌های جنبی روز چهارشنبه، ۲۳ دی‌ماه ساعت 18:30 در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارسیان برگزار می‌شود. 
captcha