کد خبر: 3466800
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۸
اوحدي خبر داد:

اعزام به سامرا به‌زودی در برنامه‌های سفر عتبات گنجانده مي‌شود

گروه اجتماعي: رئیس سازمان حج و زیارت ضمن مطلوب ارزیابی کردن امنیت کشور عراق با آزادسازی شمال این کشور از دست داعش گفت: به زودی اعزام به سامرا در برنامه‌های سفر به عتبات عالیات گنجانده خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال بختیاری، سعيد اوحدي، رئیس سازمان حج و زیارت روز گذشته، 21 دی در جمع کارگزاران اداره حج و زيارت چهارمحال و بختياری اظهار كرد: ظرفیت اعزام 2 میلیون زائر ایرانی بدون احتساب اربعین به عتبات عالیات عراق وجود دارد و هم‌اکنون 700 هزار نفر از طریق دفاتر خدمات زیارتی مجاز سطح کشور به عتبات عالیات اعزام می‌شوند و برای بالا بردن این ظرفیت می‌توان از ظرفیت‌های مساجد و ارگان‌ها استفاده کرد.
اوحدي ضمن مطلوب ارزیابی کردن امنیت کشور عراق با آزاد سازی شمال این کشور از دست داعش گفت: به زودی اعزام به سامرا در برنامه‌های سفر به عتبات عالیات گنجانده خواهد شد
.
رئیس سازمان حج و زیارت به مردم توصیه و تاکید کردند تا برای اعزام به عتبات عالیات از مجاری قانونی آن و دفاتر خدمات زیارتی مجاز سطح کشور استفاده کنند
.
وي از کارگزاران این سازمان خواست تا از بازماندگان فاجعه منا دلجویی کنند.
آقابزرگی، مدیر كل حج و زیارت استان چهارمحال و بختياري نيز در اين نشست گفت: در حال حاضر این استان دارای 800   نفر کارگزار و 6 دفتر خدمات زیارتی است و یک دفتر در شرف تاسیس و سه دفتر در حال پیگیری می‌باشد.
آقابزرگی ضمن ارائه گزارش عملکرد استان خواستار برقراری پروازهای عتبات عالیات و ... از این استان شد.

captcha