کد خبر: 3467283
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۵
حجت‌الاسلام آسوده:

17 بقعه متبرک بجنورد در دست نوسازی و بازسازی است

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بجنورد گفت: هم‌اکنون 17 امامزاده بجنورد با پیشرفت قابل قبول، در دست نوسازی و بازسازی است.

حجت‌الاسلام عظیم آسوده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بجنورد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: نوسازی و بازسازی امامزادگان بجنورد از محل اعتبارات سفر پر خیر و برکت سفر مقام معظم رهبری به استان انجام می‌شود.
وی بیان کرد: بر همین مبنا هم‌اکنون نوسازی، بازسازی و مرمت 17 امامزاده شهرستان بجنورد در دست اجرا است که این طرح‌ها تاکنون پیشرفت خوبی داشته ‌است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بجنورد با اشاره به اجرای طرح جامع امامزاده سید عباس ابن موسی ابن جعفر (ع) مرکز استان خراسان شمالی هم اظهار کرد: این طرح در قالب چندین فاز اجرا می‌شود.
وی تصریح کرد: در اجرای این طرح ضمن توسعه شبستان امامزاده، آیینه‌کاری آن انجام‌ شده است، افزون بر این عملیات احداث مهمانسرا، آشپزخانه، پارکینگ و دیوار حائل انجام‌ شده است.
به گفته رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بجنورد احداث صحن و قبور در حرم مظهر این امامزاده نیز بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی در ادامه با ذکر اینکه امروز به وقف‌هایی منطبق با نیازهای روز نیاز داریم، بیان کرد: از این‌ رو لازم است تا فرهنگ‌سازی لازم در این خصوص انجام شود.
آسوده نقش روحانیون، مبلغان، رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی سوق دادن وقف‌های جدید برای بخش‌های فرهنگی و اجتماعی را بسیار مهم عنوان کرد.
شهرستان‌های بجنورد و راز و جرگلان 38 امامزاده دارد.
captcha