کد خبر: 3467365
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲

مشارکت اقلیت‌های مذهبی در تعیین سرنوشت کشور از افتخارات انقلاب اسلامی است

گروه سياسي: فرماندار اراك گفت: يكي از افتخارات امام راحل(ره) پس از پيروزي انقلاب تأكيد بر برگزاري انتخابات و حضور اقليت‌هاي مذهبي از جمله ارامنه در تعيين سرنوشت مملكت خود بود.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از استان مركزي، حسين بختياري، فرماندار اراك امروز، 23 دي‌ماه در اولين جلسه آموزش انتخابات هيئت‌هاي اجرايي شهرستان اراك با اشاره به نزديك بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبري و نمايندگان  مجلس شوراي اسلامي، تأكيد كرد: استان مركزي در ارتباط با انتخابات پيش رو  از سرعت و دقت عمل بيشتري نسبت به استان‌هاي ديگر برخوردار است و اين انتظار مي‌رود اين دو ويژگي را تا پايان انتخابات با همكاري يكايك مسئولين حفظ كنيم.
وي ادامه داد: انتخابات از ديرباز در كشور ما برگزار شده و به‌طور متوالي يك بار در سال شاهد برگزاري اين جريان مهم بوده‌ايم و این نشان می‌دهد که انتخابات يكي از مهم‌ترين شاخصه‌هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي به‌شمار مي‌رود.
بختياري افزود: استان مركزي در فراهم کردن شرايط برگزاري انتخابات مجلس خبرگان رهبري و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي نسبت به ساير استان‌‌ها حائز رتبه اول است.
فرماندار اراك بيان كرد: يكي از افتخارات که امام راحل(ره) 48 روز پس از پيروزي انقلاب تأكيد داشتند، برگزاري انتخابات بود که از صفات بارز اين انقلاب به حساب مي‌آيد همچنین، از افتخارات انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) حضور اقليت‌هاي مذهبي از جمله ارامنه در تعيين سرنوشت مملكت خود بود که این حرکت در ستاد‌هاي انتخابات نيز در آن برهه ديدني بود.
وي با بيان اينكه زمان اندكي تا برگزاري انتخابات انتخابات مجلس خبرگان رهبري و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي باقي مانده است، عنوان كرد: هيئت‌هاي اجرايي شهرستان اراك مسئول انتخابات هستند، بنا به فرمايشات مقام معظم رهبري رأي مردم حق‌الناس است لذا بايد مسئولينی كه در ستاد‌هاي انتخاباتي حضور پيدا مي‌كنند در برگزاري، سلامت ، اعتماد سازي،  رعايت حرمت و حقوق شهروندي مردم دقت و اهتمام بيشتري داشته باشند.
بختياري تصريح كرد: مسئوليت برگزاري انتخابات مجلس خبرگان در استان بر عهده فرمانداري مركز استان است، در همه شهرستان‌ها  نيز بايد با همكاري بخشداران اين امر صورت پذيرد، در بحث انتخابات  مجلس شوراي اسلامي، شهرستان اراك حوزه اصلي و شهرستان‌هاي خنداب و كميجان حوزه فرعي هستند.
 به گزارش ایکنا؛ مسعود فراهاني، سرپرست دفتر سیاسی و انتخابات استانداری مرکزی، در اين جلسه با اشاره به موضوع دو انتخابات پيش رو افزود: با توجه به برنامه زمان بندي شده در 7 اسفندماه سال جاري شاهد برگزاري دو انتخابات تأثير گذار و مهم در كشور هستيم و بر اين اساس  اقدامات پيوسته‌اي در يك  محدوده مكاني و زماني مشخص برگزار مي‌شود.
وي در ادامه گفت: برگزاري انتخابات در كشور از ضوابط خاصي برخوردار است و لوازم اجرايي دارد و مهمترين مسائل در اين بخش انتخاب‌كنندگان، انتخاب شوندگان و محدوده انتخابات است كه در كشور ما براساس قانون تعيين مي‌شود و اين ضوابط به منظور جلوگيري از بي‌نظمي، هرج و مرج  و ايجاد ثبات در طول برگزاري انتخابات است.
فراهاني بيان كرد: در انتخابات نظر به رأي مردم است و بر همین اساس نمايندگان ملت انتخاب مي‌شوند، در نظام جمهوري اسلامي كه از يك نظام مردم سالاري ديني برخوردار است انتخابات  براساس اصل ششم قانون اساسي كشور و اتكا به آراي عمومي برگزار مي‌شود .
وي اضافه كرد: فلسفه و بناي وجودي انتخابات مجلس شوراي اسلامي براساس اصل ششم و هفتم مي‌باشد، انتخابات تبلور اراده عمومي و گزينش بهترين‌ها جهت اداره كشور است و با اتخاذ سياست‌گذاري مناسب و تخطي نكردن از قوانين مي‌توان به اين مهم دست پيدا كرد.
سرپرست دفتر سیاسی و انتخابات استانداری مرکزی عنوان كرد: يكي از نكات مهم اين دوره از اتخابات موضوع آموزش هيئت‌هاي اجرايي پيش از برگزاري اين رويداد است، بايد افرادي كه در ستاد‌هاي انتخاباتي به عنوان مسئول حضور پيدا مي‌كنند از آغاز تا پايان انتخابات قوانين و ضوابط را اجرا كنند.
اين مقام مسئول گفت: ميزان تسلط و آگاهي هيئت‌هاي اجرايي انتخابات در چيدمان انتخابات مؤثر است زيرا آگاهي بخشي نسبت به اين رويداد مهم جلب مشاركت حداكثري مردم را به دنبال دارد و اطمينان را تقويت می‌کند، بايد برنامه‌ريزي كنيم، با بي‌طرفی و  قانونمندي جامعه را اميدوار  و به اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي دست پيدا می‌كنيم.
فراهاني  افزود: مهمترين محور در انتخابات قانون است، در اين رويداد عظيم  صداقت، امانت و مقابله با افراطي‌گري  بايد رعايت شود، هر دو انتخابات پيش رو مهم بوده و از شأن بالايي برخوردار است.
وي بيان داشت: در حال حاضر مجلس خبرگان رهبري از 86 عضو تشكيل شده و در پنجمين دوره مقررشده است تعداد به 88 نفر افزايش پيدا كند، در استان مركزي نيز دو نفر نامزد اين دوره از انخابات مجلس خبرگان رهبري هستند ، مدت نمايندگي اين افراد مدت 8 سال است فرمانداري مركز شهرستان به عنوان حوزه اصلي و 22 حوزه فرعي جهت اخذ رأي مردم در نظر گرفته شده است.
فراهاني اظهار كرد: نحوه برگزاري انتخابات مجلس خبرگان رهبري و مجلس شوراي اسلامي  از تفاوت خاصي برخوردار است، زمان تبليغات مجلس خبرگان رهبري 15 روز و زمان تبليغات نمايندگان مجلس 7 روز است  و هرگونه تبليغات زودتر از موعد مقرر تخلف انتخاباتي محسوب مي‌شود.
وي افزود: تهديد‌ات رسانه‌هاي غربي در خصوص برهم زدن افكار عمومي و جلوگيري از جريان انتخابات شروع شده، لذا هيئت‌هاي اجرايي بايد از هرگونه تغيير و تحول اطلاع  و از آغاز تا لحظات پاياني اخذ رأي در شعب انتخاباتي حضور داشته باشند البته با وجود اينكه وزارتخانه مقرركرده بود اخذ رأي به صورت الكترونيكي انجام می‌شود اما مدت زمان كافي جهت اجراي اين طرح با توجه به برگزاري همزمان اين دو انتخابات وجود ندارد لذا اخذ رأي به شيوه سنتي انجام مي‌پذيرد.
captcha