محمد مهدی بحرالعلوم رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به تشریح دستآوردهای گردهمآیی مدیران قرآنی وزارت بهداشت در خزرآباد ساری پرداخت.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این نشست هماهنگ کردن طرحها و برنامههای قرآنی همچنین رفع مشکلات احتمالی فعالیتهای قرآنی در دانشگاهها بود که در این باره یک سلسله جلسات آموزشی نیز برگزار شد.
بحرالعلوم ادامه داد: در جلسات آموزشی از اساتیدی همچون حجتالاسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، استاد سلیمی پیشکسوت قرآنی کشور، دکتر ربیعی عضو فرهنگستان علوم پزشکی و قاری و پزشک متخصص و دکتر اقبالی بهره بردیم.
وی اظهار کرد: در این جلسات به جایگاه فعالیتهای قرآنی و تأثیرگذاری این فعالیتها بر فرهنگ اجتماعی پرداخته و یک مدل از آموزشهای قرآنی با رویکرد علمی ارائه شد که با استقبال مخاطبان روبه رو شد.
این فعال قرآنی عنوان کرد: در جلسات هم اندیشی و هماهنگی شرکتکنندهگان با حضور معاون فرهنگی-دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت ضمن ارائه نظرات خود به همفکری در رابطه با جشنوارههای قرآن و عترت دانشگاهها پرداختند، در این رابطه پیشنهادات جمع بندی و در جشنوراه سال 95 این پیشنهادات عملی میشوند.
وی در رابطه با طرح مسائل بین رشتهای قرآن و طب نیز اظهار کرد: در این مورد بنا شد دانشگاههای علوم پزشکی طرحهای پژوهشی خود را به مرکز قرآن و عترت ارسال کرده و ضمن تعریف ساز و کار از طریق مرکز قرآن و عترت مورد حمایت قرار گیرند.
بحرالعلوم افزود: در مباحث آموزشی هم بنا شد که مجموعه فعالیتهای آموزشی مدون و موارد مورد تائید مرکز قرآن و عترت در قالب یک بسته مشخص طرح آموزشی ارائه شود.
وی اعلام کرد: در کنار همه این موارد در حال تنظیم طرح و برنامههای 5 ساله آتی قرآنی در وزارت بهداشت هستیم تا در کنار سایر برنامههای وزارت بهداشت تدوین شوند، کارگروهی برای این موضوع تعریف و تشکیل شده و جلساتی با حضور خود نمایندگان دانشگاههای علوم پزشکی نیز برگزار میشوند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت عنوان کرد: ما سه فاز زمان بندی برای فعالیتهای قرآنی تعریف کردیم نخست سال 94 است که برنامههای آن نیمه کاره بوده و باید به پایان برسد، سپس در سال 95 برنامههای کوتاه مدت اجرا شده و پس از آن برنامههای پنج ساله تدوین و به دانشگاهها ابلاغ میشوند.
وی همچنین در رابطه با کمبود کارشناس قرآنی در دانشگاههای علوم پزشکی نیز اظهار کرد: این مسأله منحصر به وزارت بهداشت نیست، در مجموع چون فعالیت قرآنی در بسیاری از دستگاههای اجرایی کشور با این رویکرد جدید، نوپا هستند در بسیاری از دستگاهها ما این مشکل را داریم.
بحرالعلوم خاطر نشان کرد: ما به دنبال این هستیم که انشاء الله در مباحث آموزشی که یکی از برنامههای پیشنهادی برای 5 سال آینده است بتوانیم ارتقاء علمی و مهارتی کارشناسان قرآنی در دانشگاهها را شاهد باشیم.
استاد در دانشگاه ها کم نیستند نیروهای قرانی قوی و شایسته بنظرم بتوانید راهکاری اتخاذ بفرمایید و این نیروها رو به حوزه قران جابجا کنید شاهد ارتقاء خوبی باشیم.
استاد در دانشگاه ها کم نیستند نیروهای قرانی قوی و شایسته بنظرم بتوانید راهکاری اتخاذ بفرمایید و این نیروها رو به حوزه قران جابجا کنید شاهد ارتقاء خوبی باشیم.