کد خبر: 3467584
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۹

35 کشته و زخمی در حمله القاعده به هتل بورکینافاسو

گروه بین‌الملل: در حمله نیروهای القاعده به هتل محل استقرار کارکنان سازمان ملل و اتباع غربی در آواگادوگو، پایتخت بورکینافاسو دست کم 20 تن کشته و 15 نفر دیگر زخمی شدند.

20 کشته و 15 رخمی در حمله القاعده به هتل بورکینافاسو
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پرس تی وی، شماری دیگر از افراد حاضر در هتل گروگان گرفته شده‎اند که بر اساس گزارش مقامات دولتی تاکنون 63 تن از این افراد آزاد شدند. در بین افراد آزاد شده یکی از وزیران این کشور آفریقایی قرار دارد.
 
افراد مسلح وابسته القاعده جمعه شب با حمله به هتل «اسپلندید» که در بخش تجاری آواگادوگو قرار دارد چندین خودرو را نیز آتش زدند.
 
بر اساس اظهارات شاهدان عینی، چهار یا پنج فرد مسلح دراین حمله شرکت داشتند.
 
پس از این حمله نیروهای ارتش ساختمان هتل را محاصره کردند که در پی آن صدای تیراندازی و انفجار شنیده شد.
 
شاهدان می‌گویند شماری از افراد کشته شده دراین حمله تروریستی، افراد حاضر در کافه‏‎ای در مقابل هتل هستند.
 
گروه شبه نظامی «مغرب اسلامی» وابسته به القاعده مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفته است.
 
ژیل تیبالت، سفیر فرانسه در بورکینا فاسو بامداد امروز شنبه، 26 دی‌ماه، از برقراری تدابیر امنیتی شدید در اطراف این هتل خبر داد.
 
سفیر فرانسه  این حمله را «تروریستی» خواند و از تشکیل واحد امداد رسان به اتباع کشورش در بورکینا فاسو سخن گفت.
 
وی از شهروندان فرانسوی خواست تا از منطقه سکونت خود خارج نشوند.
 
در حال حاضر 3 هزار و 500 فرانسوی در بورکینافاسو زندگی می‌کنند.

captcha