کد خبر: 3468115
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۴
دلفان خبرداد:

برگزاری ۱۰ کرسی آزاداندیشی با موضوع انتخابات و انقلاب اسلامی در دانشگاه‌های لرستان

گروه اندیشه: مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی لرستان از برگزاری ۱۰ کرسی آزاداندیشی با موضوع انتخابات و انقلاب اسلامی در دانشگاه‌های لرستان به‌مناسبت دهه فجر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان،‌ رضا دلفان، مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی لرستان امروز، 27 دی‌ماه در جمع خبرنگاران در رابطه با برنامه‌های ستاد دهه فجر بسیج دانشجویی لرستان گفت: با توجه به قرار گرفتن در آستانه دو انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع انتخابات و نقش آن در استمرار و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی به‌مناسبت گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه‌های لرستان برگزار می‌شود.
وی افزود: برگزاری نشست‌های روشنگری و بصیرتی با موضوعات مرتبط با تهدیدهای پیش‌روی انقلاب اسلامی و به‌ویژه تهدید نفوذ دشمن در ارکان مختلف نظام از دیگر برنامه‌هایی است که به‌مناسبت گرامیداشت دهه فجر توسط بسیج دانشجویی در دانشگاه‌ها برگزار می‌شوند.
دلفان گفت: همچنین در این دهه علاوه بر برگزاری سه یادواره شهدای دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان و دیدار و گفت‌وگو با خانواده‌های معظم شهدای دانشجوی استان مسابقات فرهنگی و ورزشی متنوعی برگزار می‌شوند.
captcha