کد خبر: 3468508
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۹
باحضور شاگردان و مردم قرآن‎دوست تبریز؛

حاج «محمد غفران‌نیا» در جایگاه ابدی‎اش آرام گرفت

گروه فعالیت‌های قرآنی: پیکر زنده‌یاد محمد غفران‌نیا امروز، 28 دی بردوش شاگردان و مردم قرآن‎دوست تبریز از مؤسسه جامعةالقرآن که به دست آن مرحوم تأسیس شده بود، تشییع و در وادی رحمت، در جایگاه ابدی‎اش آرام گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، پیکر زنده یاد محمد غفراننیا امروز، 28 دی بردوش شاگردان و مردم قرآندوست تبریز از مؤسسه جامعةالقرآن که به دست آن مرحوم تأسیس شده بود، تشییع و در وادی رحمت، در جایگاه ابدیاش آرام گرفت.

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام بنابی، واعظ و خطیب برجسته شهر بر پیکر آن حافظ و قاری قرآن نماز اقامه کرد و گفت: تلاش مرحوم غفران‌نیا در تربیت قرآنی جوانان خطه آذربایجان بی‌نظیر بود و شاگردان وی جای خالی آن مرحوم را کاملا احساس خواهند کرد؛ چراکه تبریز امروز یکی از سرمایه‌های قرآنی خود را از دست داد.

این مراسم با حضور باشکوه مردم ولایت‌مدار تبریز، شاگردان استاد غفران‌نیا، چهره‌های قرآنی همچون استاد رحیم خاکی و مسئولین استان و شهر برگزار شد. در این مراسم شخصیت‌های لشگری و استانی از جمله شهرتی‌فر فرماندار تبریز، حجت‌الاسلام بنابی، حجت‌الاسلام بلاغی، فرماندهان بسیج و سپاه و ارتش استان و جمعی از اعضای شورای شهر حضور داشتند.

در پایان مراسم نیز شاگردان نونهال مرحوم غفران نیا بر سر مزار استاد فقیدشان طبق وصیت و سفارش آن مرحوم سوره یاسین را قرائت کردند و هر کدام شاخه گلی در وداع آخر با استاد، بر خاک پاک آن یار به دیار باقی شتافته، هدیه دادند.

یادآور می‌شود، مراسم شام غریبان حاج محمد غفراننیا بعدازظهر امروز از ساعت 18:30 تا 20 در مسجد انگجی تبریز برگزار خواهد شد. همچنین 29 دی ماه نیز مراسم شب سوم آن مرحوم از ساعت 19 تا 21 در مسجد نظیروندی تبریز برگزار خواهد شد. روحش شاد و یادش گرامی باد.

محمدسفالی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
0
0
عالی
captcha