کد خبر: 3468565
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷
در سالروز رحلت حضرت معصومه(س)؛

یادواره شهدای مسجد جامع المهدی(عج) برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: یادواره شهدای مسجد جامع المهدی(عج) با حضور «احمد ابوالقاسمی»، 30 دی‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یادواره شهدای مسجد جامع المهدی(عج) با حضور قاری «احمد ابوالقاسمی» فردا، چهارشنبه 30 دی ماه، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود.
این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز خواهد شد، در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌رضا پناهیان برای حاضرین به ایراد سخنرانی می‌پردازد.
بنابراین گزارش، این مراسم که با همکاری پایگاه مقاومت بسیج شهدا، مسجد جامع المهدی(عج) و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود با اجرای محمدهادی صلح‌جو همراه است.
گفتنی است؛ در حاشیه این یادواره، مصطفی خرسندی از مداحان اهل بیت(ع) به مداحی برای حاضرین خواهد پرداخت. مسجد جامع المهدی(عج)، واقع در میدان بریانک، ابتدای خیابان گلستان واقع شده است.
captcha