کد خبر: 3469453
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷

افتتاح نمایشگاه عکس حرم مطهر امام علی(ع) در اراک

گروه هنر: نمایشگاه عکس حرم مطهر امام علی(ع) به مناسبت دهه فجر و به همت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد استان مرکزی در فرهنگسرای آیینه اراک دایر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، نمایشگاه عکس حضرت علی(ع) به همت استاد محمد خوشرو با حضور مسئولان استانی و جمعی از هنرمندان استان در فرهنگسرای آئینه اراک دایر می‌شود، این نمایشگاه به همت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همزمان با فرارسیدن سی‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از سوم تا هشتم بهمن‌ماه در فرهنگسرای آئینه اراک دایر خواهد بود.
آثار استاد محمد خوشرو به عنوان تصویرگر اماکن مقدس نجف، کربلا و حرم مطهر حضرت علی(ع) علاوه بر ارزش هنری به لحاظ محتوا و مضمون قدسی نیز قابل توجه است، عکس‌های این نمایشگاه از سال ۸۸ تا ۹۳ شش سال تاریخی را به ثبت رسانده و بیانگر تغییرات ایجاد شده در حرم است، بیشترین مرمت و تغییرات معماری در حرم مطهر امام علی(ع) متعلق به همین دوره عکاسی است.
مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، ساعت 16 امروز، 3 بهمن‌ماه در فرهنگسرای آیینه با حضور مسئولان استانی و هنرمندان برگزار می‌شود.
captcha