کد خبر: 3469713
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۰

انگیزه‌های لازم برای ترغیب دانشجویان پسر جهت اعزام به اردوهای راهیان نور ایجاد شود

گروه اجتماعی: رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: با توجه به استقبال خوب دانشجویان دختر از اردوهای راهیان نور باید انگیزه‌های لازم برای ترغیب دانشجویان پسر نیز جهت اعزام به این اردوها ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، جلسه هماهنگی اردوهای راهیان نور و دومین کنگره شهدای دانشجوی استان لرستان روز شنبه، سوم بهمن‌ماه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.
در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداسماعیل حسینی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان در سخنانی به هم‌زمان بودن اردوهای راهیان نور دانشجویی با ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) اشاره کرد و گفت: ضرورت دارد که برنامه‌های فرهنگی مختص به این اردوها متناسب با ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه(س) طراحی شوند.
وی بر ضرورت همراهی مسئولان و روسای دانشگاه‌های استان با دانشجویان در اردوهای معنوی راهیان نور تأکید کرد و افزود: با توجه به استقبال خوب دانشجویان دختر از این اردوها باید انگیزه‌های لازم برای ترغیب دانشجویان پسر نیز جهت اعزام به این اردوها ایجاد شود.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: انتظار داریم که مسئولان دانشگاه‌های استان همکاری و مساعدت لازم را برای اعزام دانشجویان به اردوهای راهیان نور داشته باشند.
در ادامه، بهروز دوستی، رئیس دبیرخانه هیئت امناء دانشگاه آزاد لرستان نیز گفت: بستر مناسبی برای عمق‌بخشی به مسائل فرهنگی در اردوهای راهیان نور فراهم است و با این حال باید در این اردوها با استفاده از ابزار مختلف از جمله هنر عمق بخشی فرهنگی در حوزه‌های مختلف به‌ویژه در زمینه اقتصاد مقاومتی و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانشجویان صورت بگیرد.
وی افزود: بودجه فرهنگی مناسبی برای دانشگاه آزاد لرستان در سال 95 پیش‌بینی شده است که امیدواریم در جلسه هیئت‌امناء این دانشگاه که به‌زودی در سازمان مرکزی برگزار می‌شود این بودجه به تصویب برسد.
رئیس دبیرخانه هیئت امناء دانشگاه آزاد لرستان گفت: در چهار واحد دانشگاه آزاد خرم‌آباد، بروجرد، دورود و الیگودرز به‌دلیل بالا بودن تعداد دانشجویان مشکل بودجه فرهنگی نداریم ولی در مراکز سرانه‌های فرهنگی پایین‌تر است و با این حال امیدواریم که با حمایت مالی واحد خرم‌آباد از مراکز، زمینه برای اعزام دانشجویان به اردوهای راهیان نور به‌خوبی فراهم شود.
captcha