کد خبر: 3470135
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۸
سردار کاظمینی:

376 شهید،‌ جانباز و آزاده دفاع مقدس از ادیان توحیدی بوده‌اند/ اعجاب جهانیان از دیدار رهبری با مادر شهید آشوری

گروه جهاد و حماسه: فرمانده سپاه تهران بزرگ در نشست خبری یادواره شهدای ادیان توحیدی گفت: ادیان توحیدی در دوران دفاع مقدس 376 شهید، جانباز و آزاده را تقدیم کشورمان کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سردار محسن کاظمینی، فرمانده سپاه تهران بزرگ در نشست خبری یادواره شهدای ادیان توحیدی با اشاره به ٣٧٦ شهید، جانباز و آزاده این ادیان عنوان کرد: قطعاً روح مطهر همه شهدا که در جنگ به شهادت رسیدند قرین رحمت الهی خواهد بود.

وی با بیان اینکه طبق آموزه‌های دینی ما پیامبران هیچ یک با هم اختلافی نداشتند و اگر عملکردشان متفاوت بود به دلیل شرایطی بود که در آن قرار می‌گرفتند، افزود: حضرت امام(ره) نظام اسلامی را موظف کرد تا مراقب حقوق اقلیت‌ها باشد و زمینه مشارکت فعال آنها در جامعه را فراهم کند.

سردار کاظمینی ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز فرمودند که انبیاء در طول تاریخ در کنار عدالت بودند و در جای دیگر تاکید کردند که ارامنه و مسیحیان جزیی از ملت ایران هستند و اینجانب احساس خوبی نسبت به همشهری‌های ارمنی دارم.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با بیان اینکه ما در کشورمان از همزیستی ادیان مختلف برخوردار هستیم و آنها در کنار ما و ذیل نظام اسلامی زندگی می‌کنند، گفت: دولت نیز نسبت به آنها به عنوان شهروند وظایفی دارد که باید انجام دهد.

وی با اشاره به شهدای ادیان مختلف در دفاع از کشور تاکید کرد: ما در دفاع مقدس دیدیم که پیروان ادیان توحیدی در کنار رزمندگان حضور داشتند و شهدا و جانبازان و آزادگانی را تقدیم کردند.

فرمانده سپاه محمد رسول‌ الله(ص) تهران بزرگ همچنین گفت: در سال ٩٣ قرار شد با توجه به این آمار شهدا اولین یادواره شهدای اقلیت دینی برگزار شود و جلسات منظمی هم داشتیم و برای اهداف برنامه‌ریزی شد و نهایتا روز چهارشنبه هفتم بهمن این همایش در سالن فرهنگسرای شهید آوینی برگزار خواهد شد.

سردار کاظمینی اضافه کرد: هدف اول ما تجلیل از شهدا و خانواده آنها و تجلیل از خانواده جانبازان است تا الگویی را به جهانیان ارائه دهیم که ببینند در ایران زندگی مسالمت‌آمیز بین ادیان وجود دارد و همه ما حول محور وحدت ملی در همه دوران‌ها با آرامش کنار هم زندگی می‌کنیماین الگویی است برای مقابله با جنگ نرم صهیونیست‌ها که می‌گویند در ایران این حق به جا آورده نمی‌شود.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با بیان اینکه اقلیت‌های دینی حاضر هستند برای کشورشان جان بدهند، افزود: از این یادواره آرشیوی گویا از رزمندگان و شهدای ادیان توحیدی ایجاد می‌کنیم که جمع‌آوری این اسناد بسیار موثر خواهد بود. البته در کنار همایش، نمایشگاهی برپا شده و مستند‌هایی نیز تولید خواهد شد.

سردار کاظمینی گفت: امیدواریم بتوانیم یادواره‌های دیگری نیز برای رزمندگان ادیان توحیدی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: این اسلام‌هراسی که استکبار آن را ترویج می‌کند، توهمی بیش نیست و مسلمانان در کنار دیگر ادیان الهی به‌خوبی با هم زندگی می‌کنند.

همچنین در این نشست، رستم خسرویانی، رئیس انجمن زرتشتیان در سخنانی با بیان اینکه امام راحل(ره) با این تذکر که ایران کشور همه است، توحید مذهب همه است و همه ملت واحدی هستیم، کل مطلب را گفتند، تاکید کرد: زرتشتیان ایرانی برای سربلندی ایران تلاش و جانشان را فدای خاکشان می‌کنند. ایران زادگاه و میهن ماست و باید این یادواره زودتر از این برگزار می‌شد.

وی ادامه داد: امیدواریم این یادواره ادامه داشته باشد تا پدران و مادران شهدای زرتشتی مجال شرکت در این یادواره‌ها را داشته باشند.

همچنین در این برنامه، همایون سامه‌یح، رئیس انجمن کلیمیان در سخنانی با تاکید بر اینکه کلیمیان ایرانی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون روابط خوبی با دولت جمهوری اسلامی داشته‌اند، گفت: کلیمیان 2500 سال است که در ایران زندگی می‌کنند و هیچ ارتباط و علاقه‌ای به رژیم صهیونیستی ندارند.

روبیک کاراپتیان، رئیس انجمن ارامنه نیز با ابراز خرسندی از برداشتن نام اقلیت مذهبی در عنوان یادواره تاکید کرد: شهدای مذاهب مختلف هم‌دوش مسلمانان در جنگ تحمیلی شرکت کرده‌اند.

کاراپتیان افزود: ارمنستان همسایه نزدیک ایران است و ارامنه از دوران هخامنشی در ایران بوده‌اند.

رئیس انجمن ارامنه تاکید کرد: ارامنه ایرانی از همان روز اول جنگ تحمیلی ضمن ارسال کمک به جبهه‌ها و خدمت‌رسانی در تعمیر تجهیزات جنگی خود سلاح به دست گرفتند و در جنگ شرکت کردند.

همچنین نبونید نمرود، رئیس انجمن آشوریان در سخنانی با بیان اینکه سابقه حضور آشوریان در ایران به دوران هخامنشی باز می‌گردد، گفت: اخیراً مقام معظم رهبری به دیدار مادر یکی از شهدای آشوری رفتند که این دیدار باعث اعجاب و تحسین آشوریان سراسر جهان شد.

نخستین یادواره شهدای توحیدی هفتم بهمن ساعت 14:30 در سالن شهید آوینی فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.

captcha