کد خبر: 3470985
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰
بروجردی:

سرمایه‌ها و ظرفیت‌های داخلی و خارجی برای رفع معضل بیکاری به‌کار گرفته شود

گروه سیاسی: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مهمترین دغدغه مسئولین و نمایندگان مردم را مسئله اشتغال جوانان ذکر کرد و گفت: باید سرمایه‌ها و ظرفیت‌های داخلی و خارجی را برای این رفع این مهم به‌کار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در همایش «فصل حضور» که چهارشنبه، هفتم بهمن‌ماه به‌مناسبت تبیین فراخوان پرسش مهر 16 ریاست محترم جمهوری برگزار شد، گفت: اعضای تیم هسته‌ای کشورمان به تعبیر مقام معظم رهبری با شجاعت، جسارت ، و ایمان انقلابی توانستند با نرمشی قهرمانانه حق مسلم ملت شریف ایران را بر کرسی بنشانند و دشمن را در برابر حق مسلم خود مجبور به اعتراف کنند.
وی افزود: شجاعت تیم هسته‌ای ایران در برخورد با طرف مقابل در نوع خود جسورانه، تحسین برانگیزو تکرار نشدنی است.
بروجردی معیارو ملاک را سخنان مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: وقتی که رهبر معظم انقلاب این چنین از فرزندان میهن در عرصه دیپلماسی تعریف و تمجید می‌کند نباید با سخنان نسنجیده و انحرافی در حق نظام و انقلاب اجحاف کرد .
وی افزود: اقدام آموزش و پرورش لرستان در ترتیب دادن جلسه‌ای با این عظمت قابل تقدیر است و از نگاه جامع و ژرف‌اندیش مدیرکل آموزش و پرورش جز این انتظارنمی‌رود. نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر امور خارجه در مذاکرات هسته‌ای به لحاظ رعایت منافع ملی کشورمان با نرمشی قهرمانانه توانست حق مسلم ایران را به اثبات برساند و دشمن را به این حق معترف کند.
وی تاکید کرد: دانش ظریف، حساس و مهم هسته‌ای امروز در مغز دانشمندان ماست و به هیچ عنوان از بین رفتنی نیست، لذا نگرانی در این خصوص معنایی ندارد و هر وقت احساس شود که دشمن در برابر تعهدات خود عمل نمی‌کند باز هم این توان وجود دارد که دانش هسته‌ای ما کما فی السابق دنبال شود . بروجردی در ادامه به ذکر خاطراتی از جلسات مذاکرات هسته‌ای کشور پرداخت و گفت: این خاطره تلخ هیچ‌گاه فراموش نخواهد شد که در جلسه هسته‌ای وزیر امور خارجه انگلستان با گستاخی تمام حتی حاضر نشد که ایران صاحب 2 سانتریفیوژ شود ولی امروز در سایه اقتدار تیم هسته‌ای ما دشمن پذیرفته که کشورمان تکنولوژی ساخت سانتریفیوژ را در ابعاد وسیع پیدا کرده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه نگاه به مسئله هسته‌ای کشورمان را نگاهی سیاسی دانست و گفت: همین کشورهایی که بعد از انقلاب در مقابل کشور ما ایستادند و حاضر به پذیرفتن حق مسلم ما در فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای نشدند کسانی هستند که قبل از پیروزی انقلاب به‌نوعی در ایران قراردادهای هسته‌ای داشتند . بروجردی اظهار کرد: ما امروز در برابر دنیایی منطقی و معقول قرار نداریم و در چنین فضایی گرفتن حق خود و اعتراف دشمن به این حق کاری بسیار بزرگ و قابل تحسین است و نباید از کنار آن به سادگی گذشت.
وی تحولات پسابرجام را هم در عرصه سیاست خارجی، هم اقتصادی و هم ملی بسیار مهم برشمرد و گفت: این توفیق و موفقیت مرهون هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری و تدبیر دولت و درایت و کیاست تیم دیپلماسی کشور است و باید قدردان این موهبت بود.
بروجردی در پایان سخنان خود مهمترین دغدغه مسئولین و نمایندگان مردم را مسئله اشتغال جوانان ذکر کرد و گفت: باید سرمایه‌ها و ظرفیت‌های داخلی و خارجی را برای این رفع این مهم به‌کار گرفت.
در ادامه این جلسه علی معافی، از اساتید برجسته فیزیک هسته‌ای کشور در سخنانی به بیان تاریخچه‌ای از مسائل هسته‌ای دنیا پرداخت و گفت: ابرقدرت‌های جهانی در سایه دستیابی به این علم است که بر سلطه‌گری خود در دنیا ادامه می‌دهند.
وی دوران پسابرجام را آغازی برای برداشتن تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان برشمرد و افزود: دانشمندان هسته‌ای ضامن اجرای به‌دور از سیاسی بازی تعهدات برجام هستند.
معافی آمریکا را اولین کشور تولیدکننده بمب هسته‌ای خواند و بیان کرد: آمریکا به‌عنوان اولین کشور با ساخت پنج بمب هسته‌ای که سه مورد را بر سر مردم ژاپن فرو ریخت فعالیت هسته‌ای خود را قبل از همه کشورها آغاز کرد و معادلات جهان را بر هم زد.
 این نخبه فیزیک اتمی با اشاره به این‌که قبل از پیروزی انقلاب قرار بود آمریکا در ایران فعالیت هسته‌ای داشته باشد، عنوان کرد: این در حالی است که بعد از انقلاب آمریکا مانع از ورود پنج سانتریفیوژ از روسیه به ایران شد و نمی‌دانست جوانان ایران روزی خود به این دانش هسته‌ای دست یافته و صدها سانتریفیوژ خواهند ساخت.
معافی با بیان این‌که مذاکرات برجام ایران طولانی‌ترین مذاکره تاریخ بوده است، تصریح کرد: این مذاکرات ۹ سال به طول انجامید و ما به توانمندی در زمینه هسته‌ای دست یافتیم که آمریکا دوست نداشت هیچ کشوری از حد او در این زمینه پا را فراتر بگذارد.
وی به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته‌ای ایران با ۱+۵ را به علت حضور دو دانشمند هسته‌ای دانست و افزود: اگر این دو دانشمند که یکی از آن‌ها ارنستو مونیز از آمریکا و دیگری علی اکبر صالحی از ایران بود وارد گود مذاکرات نمی‌شدند مذاکرات بی‌نتیجه می‌ماند زیرا دانشمندان هسته‌ای علمی سخن گفته و اهل سیاسی بازی و سیاسی کاری نیستند.
این نخبه فیزیک اتمی جهان با اشاره به این‌که پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات تعهداتی برای طرفین به مدت ۱۰ سال به‌وجود آمده است، ادامه داد: دانشمندان هسته‌ای ضامن اجرای به دور از سیاسی بازی این تعهدات هستند.
معافی گفت: امروز دانشمندان هسته‌ای نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگر در راس هرم سیاست دنیا قرار دارد به‌طوری‌که صدر اعظم آلمان یک دانشمند هسته‌ای است.
وی با اشاره به این‌که برای گرفتن حق هسته‌ای ملت ایران تلاش‌های زیادی صورت گرفته است، عنوان کرد: در این راه شهدای هسته‌ای گرانقدری تقدیم کردیم و البته باید بدانیم با تصویب برجام در آغاز مسیر فعالیت هسته‌ای ایران در ابعاد مختلف قرار گرفته‌ایم.
این نخبه فیزیک اتمی بیان داشت: امروز در دنیا روش‌های پیشرفته غنی سازی اورانیوم وجود داشته و سانتریفیوژ تنها راه غنی‌سازی نیست بلکه امکان غنی‌سازی اورانیوم در فضاهای بسیار کوچک وجود دارد.

توافق هسته‌ای ایران به‌معنای پایان فعالیت‌های سیاسی ایران نیست


معافی عنوان کرد: ملت ما در هر مسیری قدم بگذارند آن را ادامه داده و توافق هسته‌ای ایران به معنای پایان فعالیت‌های سیاسی ایران نیست بلکه این راه را با قدرت ادامه خواهیم داد.
 وی به عوض شدن رفتار کشورهای منطقه بعد از اجرایی شدن برجام اشاره کرد و افزود: ایران باید همچون گذشته ثابت کند که آقای منطقه است و نباید از برخی رفتارهای بی‌ادبانه همسایگان ناراحت شویم بلکه باید در بزنگاه‌های تاریخی گوش به فرمان رهبرمان باشیم.
در ادامه رسول صدیقی بناب و پرویز پروین از اساتید مبرز فیزیک هسته‌ای کشور در سخنانی از توانمندی‌های دانشمندان کشورمان در دانش هسته‌ای و اهمیت بالای تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان سخن گفتند و دانش هسته‌ای دانشمندان کشور را در ردیف کشورهای بزرگ جهان دانستند.

پرسش مهر به‌دنبال تقویت روحیه اعتماد به نفس، پرسش‌گری و مسئولیت‌پذیری در نسل جوان و نوجوان است

همچنین گودرز کریمی‌فر، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در این همایش، گفت: پرسش مهر حرکتی است آگاهانه که به‌دنبال تقویت روحیه اعتماد به نفس، پرسش‌گری و مسئولیت‌پذیری در نسل جوان و نوجوان است.
وی پرسش مهر را نشانه اعتماد به ظرفیت بالای دانش‌آموزان و فرهنگیان برشمرد و افزود: موضوع فراخوان پرسش مهر 16 و تبیین دستاوردهای برجام می‌تواند اوج افتخارآفرینی تیم مذاکره کننده هسته‌ای را برای افکار عمومی روشن کند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته‌ای کشورمان افزود: این سومین پرسش مهری است که در دولت تدبیر و امید برای دانش‌آموزان و فرهنگیان مطرح می‌شود و طرح آن هم متناسب با مطالعات و پژوهش‌های نهاد ریاست جمهوری و مهمترین مسائل تعلیم و تربیت کشور است.
کریمی‌فر پرسش را آغاز دانش و ربط دادن منطقی به پدیده‌ها برشمرد و گفت: پرسش از دانایی سرچشمه می‌گیرد و دانایی را با پرسش کردن می‌توان افزایش داد .
وی هدف، تعصب و احساس رسالت را از جمله مولفه‌های تیم هسته‌ای کشورمان برشمرد و گفت: قطعاً اگر هدف، تعصب و احساس رسالت نبود نمی‌توانست اقتدار و عزت ایران را در دنیا به اثبات برساند.
کریمی‌فر اضافه کرد: تیم مذاکره کننده هسته‌ای با رعایت خطوط قرمز و موازین نظام با هدایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری  و تدبیر ریاست محترم جمهوری توانست اعتبار و اقتدار جمهوری اسلامی را در کشورهای 1+5 ارتقاء دهد.

1416 اثر در پاسخ به پرسش مهر رئیس‌جمهوری توسط لرستان


محسن یوسفوند، معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش لرستان نیز در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: یک‌هزار و 416 اثر در پاسخ به پرسش مهر رئیس‌جمهوری در این استان تهیه شده است.
وی افزود: پرسش مهر 16، رئیس جمهوری در ابتدای سال‌تحصیلی با عنوان وظایف دانش‌آموزان در پسا تحریم مطرح شد .
یوسفوند با بیان این‌که دانش‌آموزان و فرهنگیان استقبال خوبی از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری در این راستا کردند، اظهارکرد: پاسخ به این پرسش در قالب شعر، سرود، قصه و داستان‌های کوتاه و مطالب علمی ارائه شد.
وی گفت: در این راستا 146 هزار اثر از همه دانش‌آموزان در مقطع مدارس پالایش شد و 46 هزار در سطح شهرستان و مناطق پالایش شد .
وی اظهار کرد: یک‌هزار و 416 اثر در لرستان آماده شده است و در مرحله استانی و تبیین ابعاد این موضوع از رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و دانشمندان هسته‌ای دعوت شد ه است .
وی بیان کرد: تاقبل از برگزاری مرحله کشوری در اردیبهشت‌ماه در تهران برگزار می‌شود دو برنامه دیگر نیز در استان برگزار خواهد شد .
وی با بیان این‌که تلاش می‌شود در این راستا ابعاد فنی و علمی این قضیه تبیین شود، گفت: در همه مدارس کرسی‌های آزاد اندیشی به‌ویژه در شهرستان‌ها برگزار شده است.
captcha