به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم افتتاحیه نشست تخصصی بررسی آییننامه مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران که صبح امروز، 11 بهمنماه در سازمان اوقاف برگزار شد، خطاب به اساتید ایرانی و خارجی حاضر در نشست، اظهار کرد: قدر و منزلت و ارزش این جلسه و قدر و منزلت کار خود را بدانید؛ چرا که پیامبر اکرم(ص) فرمودهاند: «کسی که قرآن را یاد بگیرد و تواضع داشته باشد و به دیگران یاد دهد و نیت آن هم فقط خداوند باشد، بالاتر از آن اجر و پاداشی نیست».
رئیس ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور ادامه داد: خداوند وعده داده است که مومنین را از ظلمات به نور هدایت کند. قرآن نور است و به وسیله قرآن، خداوند بندگان را از ظلمات به نور و روشنایی و صراط مستقیم هدایت میکند. خدا را شاکریم که به ما نظام اسلامی بر مبنای قرآن، عطا کرده است.
وی در ادامه گفت: امام خمینی(ره) فرمودند «مقصد ما قرآن است» و خلف صالح ایشان، امام خامنهای نیز همان راه و مسیری که امام خمینی(ره) مشخص کرده بود، انتخاب کردند و خودشان یکی از معلمان و اساتید برجسته قرآنی هستند که به فعالیتهای قرآنی به خصوص مسابقات قرآن توجه فوقالعادهای دارند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: ما در جمهوری اسلامی ایران علاقهمندیم با کشورهای اسلامی و اساتید قرآن دیگر کشورها ارتباط داشته باشیم؛ چرا که یکی از مهمترین عوامل موفقیت ما به وسیله قرآن است و به همین جهت، یکی از مهمترین فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران با محوریت فعالیتهای قرآنی به ویژه قرائت و حفظ قرآن است. در سایه رهبری امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، تعداد زیادی از جوانان ما در مسابقات بینالمللی رتبههای خوبی به دست آوردهاند.
وی در این بخش از سخنان خود عنوان کرد: طبق شهادت اساتید و داوران بینالمللی، قاریان و حافظان ایرانی جزو بهترینها در جهان هستند به همین دلیل نیز ما علاقهمندیم در امر مسابقات قرآن ملی و بینالمللی، روزبهروز از لحاظ فنی و تخصصی پیشرفت داشته باشیم و به همین دلیل نیز اساتید را در این نشست تخصصی گردهم آوردهایم.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز امیدواری کرد که این جلسات با حضور اساتید قرآن استمرار داشته باشد و به یک جلسه ختم نشود و همچنین فقط منحصر به ایام مسابقات قرآن نباشد؛ چرا که در آن ایام فرصت کم است تا متسابقان بتوانند از علم و دانش اساتید قرآنی استفاده کنند.
وی به مسئولان مرتبط با مسابقات قرآن و فعالیتهای قرآنی پیشنهاد کرد که ارتباط و تعامل مستمر بین متسابقین پس از مسابقات ادامه داشته باشد و اینطور نباشد که فقط در ایام مسابقات بینالمللی این ارتباط و تعامل باشد. لازم است متسابقین، قاریان و حافظان قرآن کریم با توجه به تجربیاتی که دارند از کشورهای مختلف دور هم جمع شوند و جدا از مسابقات که فضای استرسزا برای شرکتکنندگان است، پیشنهادات و تجربیات خود را برای ارتقای مسابقات قرآن بیان کنند.
محمدی در این بخش از سخنان خود اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران علاوه بر توجه به مسائل تخصصی قرآن، در قرائت و حفظ نیز پرچمدار عمل به قرآن است و دلایل کافی برای این ادعا نیز وجود دارد که مبارزه با استکبار، دفاع از مظلومین و دعوت به وحدت و اتحاد از جمله این دلایل است. حضرت امام خمینی(ره) نیز منادی وحدت مسلمین بودند و اجازه ندادند هیچگاه بین مسلمانان تفرقه به وجود آید.
وی ادامه داد: امام خمینی(ره) ایجاد اختلاف بین مسلمانان را جرم و خیانت میدانستند و مقام معظم رهبری نیز فرمودند؛ ایجاد اختلاف نسبت به معتقدات مسلمین، حرام شرعی است، این دعوت خداوند است و خواسته قرآن است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه عنوان کرد: کسانی که درصدد تفرقه بین مسلمانان هستند و گروه داعش را راهانداختهاند و از این گروه حمایت میکنند، مسلمان نیستند و دروغ میگویند و کسانی که از آنها حمایت میکنند هم دشمن اسلام هستند.