کد خبر: 3471608
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۲
هاشمی:

زنگ انقلاب در 2100 نقطه زادگاه امام خمینی(ره) نواخته می‌شود

گروه سیاسی: رئیس ستاد دهه‌ فجر انقلاب اسلامی استان مرکزی گفت: همزمان با سالروز ورود امام خمینی(ره) به میهن، 2100 نقطه استان مرکزی صدای زنگ انقلاب را به گوش خواهد شنید.

به‌ گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام عباس هاشمی، رئیس ستاد دهه‌ فجر انقلاب اسلامی در استان مرکزی امروز، 11 بهمن در نشست مطبوعاتی که در دفتر شورای هماهنگی تبلیغات برگزار شد با اشاره به فعالیت پررنگ اصحاب رسانه در انعکاس اخبار مربوط به ایام‌الله دهه ‌فجر، گفت: اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به مردم بخشی از فعالیت‌های گسترده صاحبان قلم است.
وی تصریح کرد: فعالیت‌های مسئولین اگر به واسطه اصحاب رسانه اطلاع‌رسانی نشود مغفول خواهد ماند، اهداف عالی و غایی نظام باید به بهترین شکل ممکن به سمع و نظر مردم برسد، معرفی دستاوردها و تبیین جایگاه انقلاب در منطقه و جهان از جمله برنامه‌هایی است که فعالان حوزه رسانه باید به آن بپردازند.
حجت‌الاسلام هاشمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس، اظهار کرد: استان مرکزی در مبارزه با رژیم منحوس پهلوی 54 شهید گلگون کفن را به اسلام و انقلاب تقدیم کرده است و امروز نوبت ماست که با معرفی دستاوردهای انقلاب دین خود را به نظام ادا کنیم.
وی اضافه کرد: مردم ایران با استفاده از رهنمون‌های امام خمینی رژیم 2500 ساله شاهنشاهی را سرنگون کرد و مسیر پیشرفت در عرصه‌های مختلف علمی، تحقیقاتی، نظامی، هسته‌ای و ... را فراهم نمود.
این مقام مسئول بابیان اینکه انقلاب اسلامی ایران با رهنمون‌های رهبر فرزانه انقلاب حفظ شد، تصریح کرد: ایشان هرجا احساس کردند اسلام و انقلاب در خطرست با درایت و تیزهوشی مردم را متوجه ساختند و با اتخاذ تصمیمات به‌جا، از بروز فتنه‌ دشمن ممانعت کردند.
حجت‌الاسلام هاشمی اظهار کرد: دشمن از هر فرصتی برای ساقط کردن نظام استفاده کرده اما آنچه عایدش شد مشتی ناکامی و ناامیدی بود، آنها می‌دانند ایران اسلامی دارای رهبری مقتدر و آگاه است که به موقع و به‌جا برنامه‌های اساسی را گوشزد کرده و مردم در پیروی از معظم‌له پیشقدم هستند.
وی بااشاره به اینکه رهبر فرزانه انقلاب مردم جهان را علنی به اسلام ناب دعوت می‌کنند، اضافه کرد: ایشان با تدابیر حکیمانه جوانان جوامع بشری را به مطالعه احکام اسلامی دعوت کردند، امروز جوانان در اقصی نقاط جهان آزاداندیش هستند و با تحقیق در خصوص مباحث مختلف به خواسته‌های خود دست می‌یابند.
حجت‌الاسلام هاشمی در بخشی از سخنان خود با نکوداشت ایام‌الله دهه‌فجر، گفت: ستاد دهه‌فجر یک‌سری راهبردها را طراحی کرده و با شعار سراسری دهه‌فجر با عنوان تداوم انقلاب، اقتدار، عزت انقلاب اسلامی در پرتو ولایت‌مداری، همدلی و همزبانی دولت و ملت برنامه‌ها را اجرایی می‌کند.
وی بااشاره به اینکه از فرصت دهه‌فجر می‌توانیم در راستای اتحاد و همدلی بین دولت و ملت استفاده کنیم، افزود: ارتقای آگاهی به نسل جوان، حفظ و حراست از اندیشه‌های امام و اطاعت از رهبری از جمله اهدافی است که این ستاد دنبال می‌کند.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در قالب 228 کمیته، 33 ستاد شهری، 200 ستاد روستایی و عشایری و 100 کمیته مردمی شکل گرفته و با مشارکت فعال اعضا و تعامل و پشتیبانی آیت‌الله دری نجف‌آبادی و زمانی‌قمی 5هزار برنامه متنوع محتوایی را با افزایش 12 درصدی نسبت به مشابه سال 93 تدارک و اجرا می‌کند.
وی از برگزاری 790 برنامه در حوزه اداره ورزش و جوانان استان، 270 محفل انس با قرآن، 200 ویژه برنامه فرهنگی، مذهبی در انجمن‌ها، کانون‌ها و هیئات‌های مذهبی در بقاع متبرکه، 277 برنامه در حوزه بانوان و خانواده، 200 گفتمان دینی و اعتقادی، 253 یادوراره شهدا در مناطق روستای و شهری، برگزاری 500 جشن انقلاب در مساجد، 600 برگزاری مسابقه فرهنگی هنری، 420 نمایشگاه علمی، فرهنگی ـ هنری، 600 همای، جشنواره، گردهمایی، شب شعر، 140 سلسله نشست روشنگری، 150 تئاتر خیابانی، 400طرح حمایتی در استان خبر داد.
حجت‌الاسلام هاشمی بابیان اینکه دوشنبه، 12 بهمن استان مرکزی میزبان 210 برنامه است، گلباران حجره طلبگی امام در اراک، بیت قدیمی ایشان در خمین، نواخته شدن زنگ انقلاب در 2100 نقطه استان را از جمله برنامه‌های این روز بیان کرد.
وی ادامه داد: مجموع پروژه‌های قابل افتتاح و کلنگ‌زنی در دهه‌فجر امسال به 850 مورد می‌رسد که از این تعداد 674 پروژه افتتاحی و 176 مورد کلنگ‌زنی است، با بهره‌برداری از مجموع این پروژه‌ها یک هزار و هشتاد و هشت شغل غیرمستقیم و 2 هزار و نهصد و سی و چهار شغل مستقیم به وجود خواهد آمد.
حجت‌الاسلام هاشمی از برگزاری راهپیمایی 22 بهمن در 160 نقطه از استان مرکزی خبر داد و گفت: مسیر راهپیمایی تمامی مناطق از طریق صدا و سیمای استان اعلام می‌شود.
رئیس ستاد دهه فجر انقلاب در استان مرکزی در پایان، به برنامه‌های حوزه رسانه‌ای استان نیز اشاره کرد و افزود: 5هزار و نود و هفت دقیقه برنامه در صدا، 2هزار و دویست و هشتاد دقیقه برنامه در سیما و 4هزار و شصت و نه دقیقه تأمین و پخش سیما توسط صدا و سیمای استان اجرایی می شود.
captcha