به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، علیاکبر توپچی، رئیس فرهنگسرای قرآن در آئین اختتامیه دوره ارتقا و ارزشیابی مربیان قرآن سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران، ضمن خیرمقدم به حاضران در جلسه و تشکر از حضور معلمان قرآن و همکاران، اظهار کرد: این دوره به همت استاد سیدمحسن خدامحسینی و سایر همکارانشان برپا شد.
وی ادامه داد: دوره ارتقا و ارزشیابی با نیت دوره مهارتی برپا شد. لازم بذکر است که بیش از دو سال است که برای برپایی این دوره تلاش میکنیم.
توپچی عنوان کرد: رویکردمان این است که معلم قرآن قبل از اینکه بحث آموزش تجوید، روخوانی و ... را موردنظر قرار دهد باید در رفتار خودش دقت کند و ببیند حالا که قرار است بهعنوان مبلغ و نادی قرآن فعالیت کند تا چه حد به چیزهایی که میگوید عمل میکند و آیا همانگونه که انتظار دارد دیگران با او رفتار کنند، رفتار میکند؟.
رئیس فرهنگسرای قرآن اظهار کرد: فردی که عنوان معلم قرآن را دارد، مستحق خیرات و برکات از سوی هستی و خالق هستی است و به میزانی عظمت پیدا میکند و در مقابل این عظمت تکلیفش نسبت به خود نیز سختتر میشود.
وی با اشاره به اینکه خودم از جلسهداران قرآن هستم و در محضر استاد خدامحسینی تلمذ کردهام، بیان کرد: همیشه این دغدغه را داشتهام، هنگامیکه فردی مدیر و مسئول قرآنی میشود چه میزان رفتارش منطبق با قرآن است.
توپچی با تأکید بر اینکه فردی که عنوان معلم قرآن را همراه دارد باید بسیار مراقب رفتارش باشد، گفت: سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران بیش از دوهزار پرسنل دارد که باید من به عنوان یک فرد قرآنی و کسی که در این سازمان کار میکنم اخلاقم منطبق با آموزههای قرآنی باشد و لذا شما معلمان قرآن نیز باید اینگونه باشید و عمل کنید.
وی با تأکید بر اینکه رفتار قرآنیان باید منطبق با کتاب آسمانی باشد، اظهار کرد: دغدغه استاد خدامحسینی در جلسات قرآنشان این بوده است که چه میزان معدل رفتارمان با قرآن سازگاری دارد و ایشان در اصل در جلساتشان بهدنبال تربیت قاری بینالمللی نبودهاند، هرچند قاریان بینالمللی نیز تربیت کردهاند اما بیشترین دغدغهشان انطباق اخلاق با قرآن است.
توپچی بیان کرد: باید ارتباطمان را با قرآن بیشتر کنیم که موجب میشود وجودمان به نور قرآن روشنتر و معطرتر شود تا جامعه نیز از این مزیتهای ما بهرهمند شود چنانکه از مزایا درخت چون سایه، میوه و ... همه استفاده میکنند.
رئیس فرهنگسرای قرآن گفت: یکی از آسیبهای کار ما که موجب تکامل ما نیز است این است که در فضای سازمان کار میکنیم و محدودیتهایی در زمینه فعالیتهایمان اعمال میشود که اینها تعمدی نیست بلکه آن محدودیتها و مشکلات ناشی از فقدان اطلاع کافی و عدم مهارت کافی است. لذا باید سعی کنیم تا این محدودیتها را با تلاش کم کنیم.
وی همچنین بر استمرار برپایی این دوره تأکید کرد و افزود: این دورهها نه در قالب سازمانی بلکه در غیر آن نیز باید استمرار و مداومت داشته باشد و این ارتباط باید حفظ شود.