کد خبر: 3472310
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴
آیت‌الله میرعمادی بیان کرد:

تقوا و پاکی؛ شرط بهره‌مندی از قرآن/ جوانان فکر و عمل پاک داشته باشند

گروه فعالیت‌های قرآنی: نماینده ولی ‎فقیه در لرستان با بیان اینکه خداوند متعال پاک‌ترین کتاب آسمانی را بر قلب پاک‌ترین انسان‌ها یعنی پیامبر اعظم(ص) نازل کرد، گفت: شرط بهره‌مندی از قرآن تقوا و پاکی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‎فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد امروز سه‌شنبه، 13 بهمن‌ماه در جشن نور در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در پاسخ به این سؤال که منظور از این جمله امام خمینی(ره) که فرمودند «انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب الهی، خدایی و قرآنی است»، گفت: اگر بخواهیم تشبیهی از انقلاب اسلامی ایران داشته باشیم این انقلاب همانند یک درخت و شجره طیبه است که ریشه آن قرآن و اهل‌ بیت(ع) و شاخ‌ و برگ‌هایش همان مضامین قرآنی هستند.
وی افزود: ریشه انقلاب اسلامی ایران در قرآن و سیره و سنت اهل‌ بیت(ع) و شاخ و برگ‌هایش علم، عدالت، بصیرت، ایمان، تقوا، دانایی و خدمت است، قرآن آمده است تا ایمان مردم را تقویت کند، عدالت را برقرار سازد هم‌نوعی و مسئولیت‌پذیری، علم، پیشرفت، تعالی و رسیدن به کمال را ترویج دهد.
این مفسر قرآن و نهج‌البلاغه با بیان این‌که اهداف و پیام‌های قرآن در انقلاب اسلامی تحقق پیدا کرده است، اضافه کرد: تحقق بخشیدن به اهداف و آرمان‌های قرآنی مهمترین هدف انقلاب اسلامی است و لذا امام راحل(ره) فرمودند «انقلاب اسلامی ایران الهی، خدایی و قرآنی است».
نماینده ولی‌فقیه در لرستان در رابطه با مفهوم عبادت، گفت: آنچه از آیات  وروایات برمی‌آید عبودیت و عبادت دو معنا دارد یکی معنای عام و دیگری معنای خاص است که نماز، روزه، حج و ... در معنای عام عبادت است.
وی اضافه کرد: در فرهنگ دینی ما عبادت یک معنای بسیار گسترده دارد هر آن‌چه که انسان را به خدا نزدیک کند عبادت است هر آن‌چه در انسان زمینه تعالی و رشد را فراهم کند، عبادت است.
آیت‌الله میرعمادی ادامه داد: تفکر، کسب حالا، علم‌آموزی، گره‌گشایی از مشکلات مردم، عفت، پاکدامنی و رعایت حجاب این‌ها نیز همه جزء عبادت هستند.
وی با یادآوری این‌که مفهوم عبادت یک مفهوم گسترده و وسیع است و می‌توانیم بگوییم هر چیزی که ما را به مسیر الی‌الله سوق می‌دهد مثل نگاه به قرآن، نگاه به چهره پدر و مادر، نگاه به سبزه و دریا، نگاه کردن به کعبه عبادت است، گفت: یک مسلمان اگر رفتارش را اصلاح کند و رفتار قرآنی داشته باشد همه فکر و اندیشه و عمل و رفتارش عبادت می‌شود.
این مفسر قرآن‌کریم با تاکید بر این‌که ما باید جهت فکرمان و علم‌مان را خدایی کنیم، در توصیه به خانواده‌ها و جوانان گفت: خداوند متعال پاک‌ترین کتاب آسمانی را بر قلب پاک‌ترین انسان‌ها یعنی پیامبر اعظم(ص) نازل کرد لذا شرط بهره‌مندی از قرآن تقوا و پاکی است.
وی افزود: به جوانان توصیه می‌شود پاک زندگی کنند چراکه اگر پاک باشند و پاکیزه زندگی کنند و فکر پاک و عمل پاک داشته باشند، می‌توانند با قرآن انس بگیرند.
میرعمادی در پایان شرط بهره‌مندی از قرآن را پاک بودن دل و اندیشه و عمل بیان کرد و افزود: توفیق الهی شامل حال کسی می‌شود که پاک زندگی کند.
captcha