به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نشست منطقه چهار اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور روز گذشته، 12 بهمنماه با حضور حجتالاسلام احسانالله برزگرپیشه، مشاور و نماینده مدیرعامل در امور منطقه 4 کشور و مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی قم و با حضور مدیران عامل استانهای اصفهان، مرکزی، قم، خراسان رضوی و سمنان در قم برگزار شد.
این جلسه با حضور حجتالاسلام اسکندری، مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان قم، حجتالاسلام قربانپور، مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان مرکزی، حجتالاسلام علی شکری، مدیرکل تبلیغات اسلامی سمنان، حجتالاسلام شفیعی، مدیر دارالقرآن استان مرکزی، حجتالاسلام عظیمی، مسئول دارالقرآن استان قم، محمد دلالی، مدیر دارالقرآن استان سمنان، مسماریان، مدیر دارالقرآن استان اصفهان و محمد قاسمی، مدیرعامل اتحادیه سمنان، حسین خاکساریهرندی، مدیرعامل اتحادیه اصفهان، فاطمه حسینی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات خراسان رضوی و احمد حاجیشریف، نماینده سازمان دارالقرآنالکریم برپا شد.
در ابتدای این جلسه حجتالاسلام عظیمی، مسئول دارالقرآن استان قم هدف از برپایی جلسه هماندیشی را تبیین کرد و سپس حجتالاسلام سیدحسین کوشی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور به شرایط پیشروی برنامههای قرآنی، ضرورت تعامل بیشتر با اتحادیههای استانی، استفاده از تجارب آنها، رصد فعالیتهای قرآنی، آسیبشناسی فعالیتها و تبیین جلسات منطقهای و ضرورت برگزاری منظم آنها و به تعامل خوب اتحادیه و امور قرآنی استان قم تأکید کرد.
سپس حجتالاسلام اسکندری، مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان قم به بیان اهداف قیام امام راحل پرداخت و گفت: مهمترین عامل موفقیت امام(ره) علاوه بر توکل به خدا، ایمان به راهی بود که طی میکردند.
اعطای مجوز یکسان به تمامی مؤسسات
در ادامه حجتالاسلام قربانپور، مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: وفاق در اجرای برنامههای قرآنی باید اصل باشد و طراحی ساختار، اصل مهم در اجرایی شدن برنامههاست.
وی خواستار اعلام برنامهها به صورت مدون به استانها شد و ادامه داد: به همه مؤسسات مجوزهای یکسان اعطا شود و باید کشور به مهندسی برنامههای قرآنی برسد و در استان مرکزی، اتفاق نظر بین سازمان تبلیغات و اتحادیه وجود دارد.
قربانپور پیشنهاد داد: جلسه آینده منطقه چهارم مدیران عامل اتحادیهها به میزبانی اراک برگزار شود.
سپس حجتالاسلام علی شکری، مدیرکل تبلیغات اسلامی سمنان گفت: ضروریست تا مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی به استانها سفر کنند و فعالیتهای قرآنی را از نزدیک رصد کنند.
در ادامه حسین خاکساریهرندی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی اصفهان، گفت: شرح وظایف مناطق مشخص شود و از وقت حداکثری استفاده انجام شود و خوشبختانه هیچ حرکت قرآنی در استان انجام نمیشود که اتحادیه در آن حضور نداشته باشد.
مشکل مالیات مؤسسات مرتفع شود
وی تأکید کرد: باید اساس واحدی در حمایت از اتحادیهها پایهریزی شود و طرحها بهصورت کامل به اتحادیه واگذار شود و حمایت برنامهای و مستقیم مد نظر قرار گیرد.
در ادامه مسماریان، مدیر دارالقرآن استان اصفهان پیشنها داد: اعضای افتخاری خانههای قرآن به اعضای اصلی تبدیل شوند و خواستار حمایت از اتحادیهها به صورت مستمر، طراحی تابلوهای متحدالشکل برای مؤسسات و خانههای قرآن، تشکیل دفتر رسیدگی به شکایات مؤسسات و خانههای قرآن در اتحادیه و حل مشکلات به صورت مردمی، شد.
محمد دلالی، مدیر دارالقرآن استان سمنان از دیگر سخنران این جلسه بود و گفت: تأمین نیروهای متخصص قرآنی از استانهای همجوار و تربیت نیروهای متخصص از جمله نیازهای استان سمنان است که باید مرتفع شود.
سپس محمد قاسمی، مدیرعامل اتحادیه سمنان بر ضرورت مرتفع شدن مشکل مالیات مؤسسات تأکید کرد و خواستار بازنگری محتوای آموزشی دروس قرآن، تبیین سبک زندگی اسلامی، تربیت نیروی متخصص جهت کیفیت بخشی آموزش قرآن و به روزرسانی روش تدریس قرآن، شد.
در پایان این جلسه نیز احمد حاجیشریف گفت: معلمین آموزش و پرورش باید دورههای ضمن خدمت را بگذرانند که در این دورهها مدرسان متخصص به تدریس میپردازند و در هیچ کشوری بدتر از کتابهای فعلی که تدریس میشود، وجود ندارد.