به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، آزاده شریفراد، حافظ کل قرآن کریم که با حضور در طرح 3 ساله حفظ قرآن کریم مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، کل قرآن را حفظ کرده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دیماه 94 مورد تکریم قرار گرفت، گفت: مهمترین دغدغهام پس از حفظ قرآن، درک معانی و مفاهیم آیات قرآنی است.
وی که علاوه بر حفظ کل قرآن با مربیگری طاهره رحیمیمقدم، دوره تربیت مربی قرآنی کودک را نیز در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان گذرانده است، افزود: تلاش برای درک معانی و مفاهیم آیات قرآنی مهم است چراکه این موضوع گام بزرگی برای رسیدن به شناخت جامعتر و ژرفتر قرآن بهشمار میرود.
شریفراد که متولد 63 بوده و تحصیلات وی کارشناسی مدیریت بیمه است؛ با بیان اینکه قرآن کتاب هدایت انسانها در همه اعصار است، هدف و انگیزه خود را از ورود به حفظ قرآن، سخنان حضرت علی(ع) در خطبه 110 نهجالبلاغه دانست و افزود: حضرت علی(ع) در این خطبه میفرمایند: «قرآن را بیاموزید؛ قرآن زیباترین سخن است و در آن ژرف بیندیشید که بهار دلها است.»
وی در پاسخ به این سؤال که حفظ قرآن چه نقشی در زندگی شما ایجاد کرده است، گفت: ارتباط و انس با قرآن، بارقه امید به زندگی و طی طریق سعادت را در دلهای مضطرب، نگران و مأیوس زنده میکند و نور قرآن، انسان گرفتار آمده در تاریکی را به سوی روشنایی و راههای امن و سلامت جسم و جان رهنمون میسازد.

این حافظ کل قرآن، تبیین و تفسیر صحیح آیات قرآن متناسب با نیازها و مسائل جدید مسلمانان و جامعه اسلامی را از جمله اقدامات لازم برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون نفر حافظ قرآن کریم دانست و افزود: باید که در این زمینه از رهنمودهای قرآنی، برای ساختن جامعه الهی و ارزشمحور در کمال دقت و اطمینان به کار گرفته شود و در نتیجه همگان به کرامت انسانی خود میرسند.
وی در ادامه افزود: انس با قرآن، معرفت اسلامی را در ذهنها قویتر و عمیقتر میکند و در واقع بدبختی جوامع اسلامی به خاطر دوری از قرآن و حقایق و معارف آن است.
شریفراد در پاسخ به این سؤال که بهعنوان یک حافظ قرآن چه نقشی را میتوانید در خانواده، جمع دوستان و به تبع آن در جامعه ایفا کنید، گفت: تلاش میکنم دوستان خود را تشویق و ترغیب به قرآن خواندن کرده و آیات قرآن را در زندگی سرلوحه اعمال خود قرار دهم.
این حافظ کل قرآن در ادامه به تأثیرات حفظ قرآن توسط وی در نگاه اطرافیانش از خانواده و دوستان پرداخته و تصریح کرد: بسیاری از دوستانم علاقهمند به حفظ قرآن شده و هم اکنون مشغول حفظ در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان هستند.
وی در ادامه به نقش مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان بهعنوان یک مجموعه مردم نهاد قرآنی در تربیت دینی خود اشاره داشته و افزود: قرآن کریم بارها از دعا سخن گفته و مردم را به دعا کردن تشویق کرده است که مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان نیز علاوه بر برگزاری کلاسهای مختلف قرآنی؛ با برگزاری دعای کمیل در شبهای جمعه، باعث شده به هنگام دعا خواندن، دل با یاد خدا آرامش یابد و به نوعی رابطه عاطفی بین انسان و خدا برقرار شود زیرا یکی از رفتارهای مذهبی که با سلامتی و تندرستی ارتباط دارد دعا است.
این حافظ کل قرآن که خانوادهاش را از مهمترین مشوقین خود در وادی حفظ قرآن میداند به بیان بهترین خاطرهاش از زمان حفظ پرداخته و گفت: تمام جلسات کلاس در این 3 سال پر از خاطره بود ولی یکی از جلسات که مقارن با ولادت حضرت معصومه(س) بود و کلاس ما در آن روز، در زیارت یکی از امامزادگان «شاهزاده هادی(ع)» برگزار شد را خیلی دوست داشتم.
شریفراد در پایان با اشاره به آیه 3 سوره طلاق که با آن انس بیشتری دارد، گفت: خداوند در این آیه میفرماید: «و هر كس بر خدا اعتماد كند، او براى وى بس است؛ خدا فرمانش را به انجام رسانده است. به راستى خدا براى هر چيزى اندازهاى مقرر كرده است.»