کد خبر: 3473179
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
قربان‌پور:

استفاده از پتانسیل قرآنی روستاها مستلزم سرمایه‌گذاری است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: حافظان و قاریان ممتاز نباید در شهرها متمرکز باشند،باید فضایی آماده شود تا کودکان و نوجوانان روستایی استعدادهای خود را شکوفا کنند و در عین حال که در روستا زندگی می‌کنند به صورت تخصصی در حوزه قرآن نیز فعالیت داشته باشند این وظیفه مسئولان است که چهره‌های قرآنی شاخص در روستاها را شناسایی، معرفی و سرمایه‌گذاری کنند.

به ‌گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، امروز، 17 بهمن همزمان با ششمین روز گرامیداشت دهه فجر 10 خانه قرآنی روستایی در شهرستان‌های اراک، ساوه و آشتیان فعالیت قرآنی خود را آغاز می‌کنند.
حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در نشست افتتاحیه خانه‌های قرآنی استان که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد گفت: کمیته قرآن استان مرکزی با جمع‌بندی 270 فعالیت قرآنی از روند قابل توجهی در برگزاری برنامه‌های قرآنی برخوردارست.
وی با بیان اینکه با آغاز به کار این 10 خانه قرآنی روستایی جمع خانه‌های روستایی استان به 180 می‌رسد، اضافه کرد: استان از فعالیت 40 مؤسسه قرآنی نیز بهره‌مندست که این دو ظرفیت مهم در کنار یکدیگر می‌توانند به رشد و پویایی برنامه‌های قرآنی استان بیفزایند.
حجت‌الاسلام قربان‌پور تصریح کرد: فعالیت‌های قرآنی در شرایط آینده کشور در قالب یک مهندسی بهتر اتفاق خواهد افتاد؛ چراکه قرارست در کل کشور جریانات قرآنی و مجوزهای صادره مجموعه‌های فعال قرآنی اعم از تبلیغات اسلامی و اداره‌کل فرهنگ و اسلامی یکپارچه شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه روستاها از قابلیت و ظرفیت ویژه‌ای در خصوص فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی برخوردارند، گفت: برخی از روستاها که دارای جمعیت خوبی هستند فعالیت‌های خانه‌های قرآنی آنها در سطح مؤسسات است و این توان دارند که خدمات خود را در سطح مراکز شهری ارتقا بخشند، بهترین کار اینست که ظرفیت‌های این مناطق شناسایی و از این پتانسیل در جهت فعالیت‌های بزرگ روستایی استفاده شود.
حجت‌الاسلام قربان‌پور باتأکید بر لزوم تغییر سطح برنامه‌های قرآنی در سطح روستاها، اضافه کرد: خوشبختانه این امکان در روستاها وجود دارد تا از آنها به عنوان مراکز فعال قرآنی در سطح استان استفاده شود، خانه‌های قرآنی روستایی باتوجه به اینکه در برخی از موارد دارای هزینه‌های سنگین‌تری نسبت به شهرها هستند باید از حمایت‌های مالی مناسب نیز برخوردار باشند.
وی با اشاره به اینکه حافظان و قاریان ممتاز نباید در شهرها متمرکز باشند، تصریح کرد: باید فضایی آماده شود تا کودکان و نوجوانان روستایی با استفاده از امکانات و ابزارهای موجود استعدادهای خود را شکوفا کنند و در عین حال که در روستا زندگی می‌کنند به صورت تخصصی در حوزه قرآن فعالیت داشته باشند این وظیفه مسئولان است که چهره‌های قرآنی شاخص در روستاها را شناسایی، معرفی و سرمایه‌گذاری کنند.
حجت‌الاسلام قربان‌پور ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی روستایی باید به صورت جدی پیگیری شود، فنی‌تر برگزار کردن برنامه‌های قرآنی به اثرگذاری آن در جامعه کمک می‌کند و از سوی دیگر با رسانه‌ای کردن فعالیت‌های قرآنی باید مردم را با چگونگی روند اجرای برنامه‌ها و طرح‌ها آشنا کنیم.
به‌گزارش ایکنا؛ امینی بخشدار ساروق نیز در این نشست گفت: بستر کار برای فعالیت‌های قرآنی در شهر ساروق و روستاهای آن فراهم است، ما ساز و کارهای لازم سخت‌افزاری را انجام دادیم و هیچ مشکلی جهت برگزاری کلاس‌های قرآن در خانه‌های قرآنی روستایی و حتی افتتاح مؤسسه قرآنی نداریم.
بخشدار ساروق در پایان اضافه کرد: فضای فیزیکی از لحاظ نیروهای اداری و تجهیزات آماده است امیدست با برنامه‌ریزی بتوانیم از این ظرفیت‌ها حداکثر استفاده را ببریم.
captcha