کد خبر: 3473416
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۹

پايان داوري مقالات همایش کشوری «رهیافت‌های علوم کشاورزی در پرتو قرآن» در دانشگاه رامين اهواز

گروه انديشه: داوري مقالات رسيده به همایش کشوری «رهیافت‌های علوم کشاورزی در پرتو قرآن» در دانشگاه كشاورزي و منابع طبيعي رامين اهواز به پايان رسيد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی جولایی‌مفرد، دبیر علمی همایش کشوری «رهیافت‌های علوم کشاورزی در پرتو قرآن» در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از خوزستان، اظهار کرد: داوري مقالات رسيده به اولين همايش ملي «رهيافت‌هاي علوم كشاورزي در پرتو قرآن» به پايان رسيد.

وي عنوان کرد: موضوعاتی همچون اهمیت کشاورزی در قرآن کریم، نگرشی بر آیات قرآن در ارتباط با علوم دامی، قرآن و اهمیت خاک و خاک‌شناسی، محیط زیست و اهمیت حقوق آن از نظر قرآن، بررسی اهمیت آب و آبیاری از منظر قرآن، قرآن و علوم باغبانی، قرآن و ژنتیک، پرورش نگهداری دام و طیور از نظر قرآن، صنایع غذایی و محصولات وابسته به آن در قرآن کریم و ... از جمله محورهای این همایش هستند.

جولايي‌مفرد افزود: دبیر علمی نخستین همایش ملی «رهیافت‌های علوم کشاورزی در پرتو قرآن» گفت: مقالات رسیده به دو صورت علمی ـ تخصصی قرآنی و علمی ـ تخصصی غیرقرآنی داوری شدند.

وی عنوان کرد: این همایش ملی در راستای توجه به آموزه‌های قرآنی در ارتباط با علوم کشاورزی و دامی برگزار خواهد شد. همایش کشوری «رهیافت‌های علوم کشاورزی در پرتو قرآن» از سوی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان برگزار می‌شود.

دبیر علمی همایش ملي «رهیافت‌های علوم کشاورزی در پرتو قرآن» گفت: اين همايش 13 اسفندماه سال جاری به ميزباني دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان برگزار مي‌شود.

captcha