به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، راضیه محمدیقهرودی، حافظ کل قرآن که با حضور در طرح 3 ساله حفظ قرآن کریم مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، کل قرآن را حفظ کرده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دیماه 94 معرفی شد، گفت: تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم، اقدامی مؤثر در مقابله با تهاجمات فرهنگی است.
وی با اشاره به اینکه تهاجمات فرهنگی بهوسیله ماهواره، اینترنت و تلفن همراه در تمام خانوادهها رسوخ کرده که تأثیرات نابهنجاری در تربیت اسلامی فرزندان، رفتار افراد خانواده و به تبع آن در جامعه دارد، گفت: با تربیت 10 میلیون نفر حافظ قرآن کریم و تأثیراتی که قرآن در این افراد میگذارد، میتوان با بسیاری از تهاجمات فرهنگی مقابله کرد.
این حافظ کل قرآن کریم که متولد سال 67 بوده و لیسانس ریاضی ـ کاربردی دارد با بیان اینکه قرآن برای تمام مراحل زندگی انسان برنامه و راهکار دارد، افزود: من با شروع حفظ قرآن این تصمیم را گرفتم که مفاهیم قرآن را برای بهبود سطح معنوی و مادی زندگی خود بهکار گیرم.
محمدی که حفظ قرآن خود را در مدت 3 سال و با مربیگری طاهره رحیمیمقدم به سرانجام رسانده است در پاسخ به این سؤال که حفظ قرآن چه نقشی در زندگی شما داشته است، گفت: قرآن در زندگی افراد تأثیر زیادی میگذارد که این موضوع وابستگی زیادی به درک و نیز انس با قرآن دارد.
وی افزود: من نیز در زندگی رزومره در هر موردی که اتفاق میافتد؛ مصداقهای قرآنی آن، هم در ذهنام تداعی میشود و هم موجب آگاهی و نجات از مشکلات برایم فراهم میشود.
محمدی در ادامه با بیان اینکه دید افراد خانواده به یک حافظ قرآن نسبت به دیگران متفاوت است، افزود: چگونگی رفتار و منش حافظ قرآن، تأثیر بسزایی در نظر و دیدگاه اطرافیان به حفظ قرآن دارد.

این حافظ کل قرآن با بیان اینکه مسئولان و سازمانهای دولتی، مؤسسات و مراکز قرآنی غیردولتی، مردم و رسانهها و در واقع تمام جامعه باید برای تربیت دینی افراد دست در دست هم دهند، افزود: رسانهها مهمترین نقش را در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) دارند.
وی مهمترین دغدغه دینیاش پس از حفظ قرآن را توجه به نماز بهعنوان مهمترین رکن دین دانست و افزود: متأسفانه در جامعه اسلامی ما اهمیت به نماز بسیار کمرنگ شده است در صورتی که اگر افراد جامعه به نماز اهمیت دهند از گناههای فردی و اجتماعی دوری کرده و در نتیجه جامعه سالمی خواهیم داشت.
محمدی با بیان اینکه پدر و مادرش مشوقین اصلی وی در حفظ قرآن بوده و دوست وی تأثیر بسزایی در این موضوع داشته است در پایان گفت: با این فراز از قرآن کریم انس بیشتری دارم که خداوند متعال در آیه 34 سوره ابراهیم میفرماید: «آتَاكُم مِّن كُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ وَإِن تَعُدُّواْ نِعْمَتَ اللّهِ لاَ تُحْصُوهَا إِنَّ الإِنسَانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ» به این معنا که «و از هر چه از او خواستيد به شما عطا كرد و اگر نعمت خدا را شماره كنيد؛ نمیتوانيد آن را به شمار درآوريد، قطعاً انسان ستمپيشه ناسپاس است.»