کد خبر: 3473457
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷

برگزاری ۵ محفل انس با قرآن، همزمان با دهه فجر در شهرستان البرز

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان البرز از برگزاری ۵ محفل انس با قرآن همزمان با دهه فجر در شهرستان البرز خبر داد.

محمدحسین محمدی آهویی، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، از برگزاری ۵ محفل انس با قران در دهه فجر شهرستان البرز خبر داد و عنوان کرد: هدف از برگزاری این برنامه‎ها، حضور بیشتر جوانان قرآنی شهرستان البرز در برگزاری همایش‎های ملی و مذهبی است تا روحیه جمع گرایی آنها در جامعه بیشتر شود تا از این راه بتوانند خدمات بهتری به جامعه ارائه دهند.
محمدی بیان کرد: در همین راستا، محفل انس با قرآن در دهه فجر و در طول این دهه برگزار می‏‌شود که در این برنامه مدیران و فعالان خانه‎های قرآن کریم شهرستان حضور خواهند داشت.
کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی البرز ادامه داد: در دهه مبارک فجر دو محفل قرآنی در نصرت آباد، یک محفل قرآنی در بیدستان و دو محفل قرآنی در محمدیه برگزار خواهد شد.
captcha